Įsigijusi „20th Century Fox“, pramogų milžinė gavo ir visas teises į „Vienas namuose“ franšizę, todėl nusprendė sukurti naują XX a. dešimtojo dešimtmečio šedevro versiją savo būsimai srautinio transliavimo platformai „Disney+“.

Akivaizdu, kad gerbėjai ne itin palankiai sutiko šią naujieną, įskaitant senąją žvaigždę Macaulay Culkiną, kurio legendinis vaidmuo įkūnijant berniuką Keviną McCallisterį akimirksniu pavertė jį garsenybe.

Aktorius pasidalijo savo nuomone „Twitter“ ir paskelbė nuotrauką, kaip šiandien atrodytų filmo perdirbinys, jei jis vėl atliktų tą patį vaidmenį.

Prie nelabai įspūdingos nuotraukos, M. Culkinas parašė: „Štai kaip iš tikrųjų atrodytų naujoji „Vienas namuose“ versija.“

Akivaizdu, kad aktorius neprarado humoro jausmo.

Kiti „Twitter“ naudotojai greitai supeikė „Disney“ planus.


Kol kas bendrovė neatskleidžia visų kortų, koks bus naujas garsiojo filmo „Vienas namuose“ variantas. Žinoma tik tiek, kad jis tikrai pasirodys, nesvarbu, ar to nori senieji gerbėjai.

Be „Vienas namuose“, „Disney“ taip pat atskleidė informacijos apie dar kelis planuojamus perdirbinius.

Kreipdamasis į investuotojus, „Disney“ vykdomasis direktorius Bobas Igeris sakė: „Taip pat sutelkėme dėmesį į didžiulę „Fox“ filmų kolekciją, kad dar labiau paįvairintume savo vartotojams skirtų platformų turinį.“

„Pavyzdžiui, norime sukurti naujas filmų „Vienas namuose“, „Naktis muziejuje“ („Night at the Museum“), „Urmu pigiau“ („Cheaper by the Dozen“) ir „Nevykėlio dienoraštis“ („Diary of a Wimpy Kid“) versijas naujajai „Disney+“ žiūrovų kartai.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)