Aleksandro Malkovo, kuris taip pat pasidalino serialo anonsu, kanalo komentaruose vartotojai sureagavo į kompanijos „Amalgama Studio" rengiamą naujieną. Anonsą jie palydėjo tokiais komentarais: „Kaip ir buvo galima tikėtis, bus istorija apie pramoninę katastrofą, filmuosime serialą apie šeimą, moteris ir meilę namų šeimininkėms"; „Reikia skubiai pateikti atsaką Vakarams. Mūsų biudžetas – trys maišeliai džiūvėsių ir alus operatoriui. Važiuojam"; „Viskas aišku. Amerikiečiai pridirbo į reaktorių".

Televizijos kanalo NTV serialas apie Černobylį buvo anonsuojamas dar 2018-ųjų liepą. Siužete numatoma, kad Sovietų Sąjungos KGB Ukrainos skyrius sužino apie susidomėjimą, kurį Černobylio atominei elektrinei parodė užsienio žvalgyba. Į Pripetę atvyksta karinės kontržvalgybos papulkininkis, imantis ieškoti miesto teritorijoje bevaikščiojančio Centrinės žvalgybos agentūros darbuotojo.

Jungtinių Valstijų ir Didžiosios Britanijos sukurto miniserialo „Černobylis" premjera HBO kanale įvyko gegužės 6 dieną. IMDb duomenimis, šešių serijų kūrinio reitingas aplenkė tokius serialus kaip „Sostų karai" („Game of Thrones") ir „Bręstantis blogis" („Breaking Bad").

Šį anonsą galite pamatyti paspaudus žemiau esančią nuorodą „Youtube" arba paspaudę čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)