Kaip rašoma filmo platintojų pranešime spaudai, kino studijos „Marvel“ vadovas Kevinas Feige'as kartu su komanda paskelbė šį pasiekimą savaitgalį San Diege (JAV) vykusioje „Comic-Con“ konvencijoje.

„Didžiulis sveikinimas „Marvel Studios“ ir „Walt Disney Studios“ komandoms ir dar didesnis ačiū gerbėjams visame pasaulyje, kurie iškėlė filmą „Keršytojai. Pabaiga“ į šias istorines aukštumas“, – sakė pareiškime „Disney Studios“ pirmininkas ir vyriausiasis kūrybos vadovas Alanas Hornas.

Praeitą penktadienį filmo „Keršytojai. Pabaiga“ pelnas siekė 2,7892 mlrd. JAV dolerių, o iki „Įsikūnijimo“ dešimtmetį nepagerinto 2,7897 rekordo trūko vos 500,000 JAV dolerių. Tačiau sekmadienį, pasak kino studijos „Disney“, paskutinis Keršytojų filmas iš viso buvo uždirbęs 2,790 mlrd. JAV dolerių ir pagaliau tapo visų laikų daugiausiai uždirbusiu kino filmu.

„Žinoma, net ir praėjus dešimtmečiui, Jameso Camerono „Įsikūnijimo“ poveikis išlieka toks pats galingas, kaip ir bet kada, ir stebinantis abiejų šių filmų pasisekimas įrodo, kad filmai gali suartinti ir sujungti žmones, – tęsė A. Hornas. - Talentingi šių pasaulių kūrėjai turi dar daug neatskleisto potencialo ir mes su nekantrumu laukiame tolimesnės tiek „Marvel“ kino visatos, tiek Pandoros ateities.“

Kino juosta „Keršytojai. Pabaiga“ nuo pasirodymo kinuose balandžio mėnesį pagerino daugybę rekordų. Tarp kitų pasiekimų, ketvirtasis Keršytojų ir 22-asis „Marvel“ kino visatos filmas „Keršytojai. Pabaiga“ tapo visų laikų sėkmingiausia kino premjera, uždirbusia net 1,22 mlrd. JAV dolerių.

Ir tai dar ne viskas, nes „Keršytojai. Pabaiga“ sugrįžta ribotam laikui į Lietuvos kino teatrus su papildoma medžiaga – po titrų bus parodyta ištrinta scena, maža duoklė ištikimiausiems gerbėjams ir keletas netikėtumų.

„Keršytojai. Pabaiga“ su papildoma medžiaga Lietuvos kinuose - nuo liepos 26 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)