38-erių metų R. Malekas, vaidinantis pagrindinį piktadarį, yra įsipareigojęs filmuotis kitose juostose. Jų kūrimo darbai jau bus prasidėję, kai 51-erių D. Craigas grįš į filmavimo aikštelę po traumos, patirtos kuriant juostą.

Ši situacija filmo prodiuseriams yra naujas galvos skausmas. Jie neriasi iš kailio ieškodami datos, kada abu aktoriai galės filmuotis kartu.

Mažiau nei prieš savaitę trys sprogimai suniokojo „Pinewood Studios“ filmavimo aikštelę Bakingamšyre nenusisekus kaskadininkų triukui. Vienam iš personalo narių prireikė medicinos pagalbos.

Artimas šaltinis sakė: „Filmavimas turėjo būti baigtas rugsėjo mėnesį, tačiau aktoriams ir personalui pranešta, kad pabaiga nukeliama į spalio galą, gal net lapkričio pradžią dėl D. Craigo traumos ir sprogimo.“

Tačiau filmo kūrėjams vis tiek reikia rasti datą, kada D. Craigas ir R. Malekas galės filmuotis kartu.

„Juk negalima sukurti filmo apie J. Bondą, kuriame agentas 007 nesusiduria akis į akį su blogiuku. Tai tikras logistikos košmaras.
Prodiuseriai vėl peržiūrinėja visą tvarkaraštį ir daro viską, ką gali, kad suderintų aktorių darbo grafikus, tačiau dabar filmavimo darbai dar labiau užsitęs,“ - pasakoja šaltinis.

Praėjusį mėnesį filmavimą teko nutraukti, nes D. Craigas susižeidė kulkšnį. Taip pat buvo sugaišta laiko perrašant scenarijų ir ieškant kito režisieriaus, pasitraukus Danny’ui Boyle’ui.

Kol kas oficialaus pavadinimo negavęs 25-asis filmas apie J. Bondą vis dar turėtų pasirodyti kino teatruose 2020 m. balandžio 3 d. (pradinė išleidimo data buvo 2019 m. spalio 25 d.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)