Juostos pagrindinius herojus, kurie stos į kovą su nežemiškais siaubūnais, filme įkūnys Chrisas Hemsworthas bei Tessa Thompson. Šiuos du aktorius žiūrovai jau turėjo progą pažinti tokiose juostose kaip „Toras: Pasaulių pabaiga“ bei „Keršytojai: pabaiga“, teigiama naujojo filmo platintojų pranešime spaudai.

Kaip rašo portalas Cinemablend.com, Holivude nėra labai įprasta, kad tie patys aktoriai, jei tai nėra tęsiniai, taip dažnai ir tiek daug dirba kartu.

„Darbas su Tessa man kaip dovana. Nuostabu, kai gali nebegaišti laiko susipažinimui su partneriu, kai nebereikia derintis ir šlifuotis savo charakterių. Galėjome tiesiog ateiti į filmavimo aikštelę ir iškart pradėti dirbti. Tai labai didelis privalumas“, – pasakoja Ch. Hemsworthas.

Na, o naujoji juosta tikrai pakeis franšizę, juk pagrindiniai vaidmenys teko nebe dviems vyrams, o vyrui ir moteriai.

„Vyrai juodais drabužiais: pasaulinė grėsmė“ prasideda nuo jaunos merginos (aktorė T. Thompson), vaikystėje pamačiusios kai ką nepamirštamo ir 20 metų ieškojusios už tai atsakingų žmonių juodais rūbais. Išklausiusi jos istorijos, MIB vadovė, agentė O (akt. Emma Thompson) nusprendžia suteikti merginai šansą ir išsiunčia šviežiai iškeptą agentę M į Vyrų juodais drabužiais padalinį Londone.

Ten ją pasitinka Londono skyriaus vadovas, Vyresnysis agentas T (akt. L. Neesonas). Suporavęs M su geriausiu savo agentu H (akt. Ch. Hemsworthas), T liepia jiems išsiaiškinti bene didžiausią istorijoje organizacijai kilusią grėsmę. Pasirodo, tarp Vyrų juodais drabužiais atsirado išdavikas, kuris ne tik sabotuoja organizacijos veiklą, bet ir kelia grėsmę visos Žemės, o galbūt ir Visatos išlikimui.

Na, o kaip visa ši 22 metus trunkanti istorija baigsis šįkart, sužinosime jau birželio 14 dieną, kai kino teatruose pasirodys juosta „Vyrai juodais drabužiais: pasaulinė grėsmė“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją