„Tai detektyvinis trileris, kuriame mano tėtis vaidina privatų detektyvą, kuris sugrįžta į savo gimtąjį Galvestono miestą Teksase... kad išspręstų dingusių asmenų bylą. Ir aš vaidinu koledžo futbolo žaidėjo, kurį nužudo, žmoną, todėl tampu pagrindine įtariamąją. Jis yra geriausias mokytojas, kokio galėčiau kada nors norėti. Turėti jį šalia yra tikra dovana“, – prisipažįsta Ella Travolta, teigdama, jog mėgsta dirbti su savo tėvu, kuris įsikiša filmavimo aikštelėje tik tuomet, jei kyla klausimų ar reikia šiek tiek pagalbos.

Paauglė E. Travolta neseniai prisijungė prie socialinio tinklo „Instagram“, kuriame pažadėjo dalintis savo asmeninio gyvenimo akimirkomis.

„Planuoju dalintis daug... ir tiesiog padaryti šį puslapį kiek įmanoma asmeniškesniu bei linksmu“, – intrigavo Ella Travolta.

Naujojo filmo „Nuodinga rožė“ dėmesys sutelktas į Karsono Filipso personažą – buvusį amerikietiško futbolo žaidėją, tapusį detektyvu – kurį lengvai paveikia nelaimės ištiktos moterys.

Kai vieną dieną Karsonas gauna naują užsakymą – surasti dingusį žmogų. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai bus eilinis, niekuo neypatingas darbelis. Vis dėlto prieš detektyvo akis pamažu atsiveria paslaptingas ir painus didesnių nusikaltimų, įtariamųjų ir jų aukų tinklas, o didžiausia staigmena Karsono dar laukia ateityje.

Tai jau antrasis Travoltos šeimos tėvo ir dukros filmas kartu – 2009 metais jie taip pat vaidino kino juostoje „Seni vilkai“.

Be Travoltų dueto filme taip pat vaidina tokios Holivudo žvaigždės, kaip Morganas Freemanas, Famke Janssen, Peteris Stormare ir senokai kine matytas Brendanas Fraseris („Mumija“, „Sugrįžęs iš praeities“, „Šėtoniškas sandėris“).

Trileris „Nuodinga rožė“ Lietuvos kinuose jau nuo birželio 7 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją