33 metų „Saulėlydžio“ (Twilight) žvaigždė šikšnosparnio kostiumą vilkintį superdidvyrį turi vaidinti atskirame filme apie šį kovotoją su nusikalstamumu „Betmenas“ (The Batman), kurį režisuos Mattas Reevesas, neseniai pastatęs du „Beždžionių planetos“ (Planet of the Apes) tęsinius.

Filmavimas turi prasidėti artimiausiais mėnesiais, o kino teatruose juosta turėtų pasirodyti 2021 metų birželį.

Kino studijos „Warner Bros“ atstovė naujienų agentūrai AFP nepatvirtino šių naujienų, tik sakė: „Galiu patvirtinti, kad deramės.“ R. Pattinsono agentas kol kas neatsakė į prašymus pakomentuoti.

Su „Saulėlydžio“ saga išgarsėjęs R. Pattinsonas pastaraisiais metais vengė didelio dėmesio ir iš paauglių numylėtinio virto nepriklausomo kino aktoriumi.

Neseniai jis nusifilmavo prancūzų režisierės Claire Denis mokslinės fantastikos juostoje „High Life“ ir šiuo vaidmeniu pelnė kritikų pagyras.

Jis taip pat vaidino tamsiame fantastiniame siaubo filme „Švyturys“ (The Lighthouse), kuris buvo gerai įvertintas šiemetiniame Kanų kino festivalyje.

Kaip Betmenas R. Pattinsonas pakeis Beną Afflecką, kuris pasitraukė suvaidinęs Briusą Veiną 2016 metų filme „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“ (Batman v. Superman: Dawn of Justice) ir 2017-ųjų „Teisingumo lygoje“ (Justice League).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)