„Taip, Tomas Hollandas negavo scenarijaus“, – teigia Joe Russo, kuris kartu su savo broliu Anthony režisavo filmą.

„Tom Holland gauna savo eilutes ir viskas. Jis net nežino, su kuo atlieka sceną. Mes naudojame labai neapibrėžtus terminus, kad apibūdintume kas vyksta scenoje“, – sako J. Russo.

Kaip rašoma filmo platintojų pranešime spaudai, šis sprendimas yra protingas, turint omenyje T. Hollando reputaciją dalijantis paslaptimis. Per visą laiką vaidinant voratinklius audžiantį superherojų, T. Hollandas netyčia, bet itin juokingai, atskleidė keletą didžiausių „Marvel“ kino visatos paslapčių.

Jis garsiai atskleidė, kad ateityje sulauksime dviejų „Žmogaus voro – grįžimas namo“ tęsinių, žymiai ankščiau nei apie tai oficialiai paskelbė franšizę prižiūrinti kino studija. Jis taip pat buvo pirmasis, kuris pasidalino filmo „Žmogus voras: toli nuo namų“ pavadinimu, savo „Instagram“ paskyroje netyčia parodydamas filmo logotipą.

Taip pat buvo įvykis, kai aktorius atskleidė filmo „Keršytojai. Begalybės karas“ pabaigą pilnai salei gerbėjų, dar tik laukiančių pamatyti filmą, pasakydamas jiems „aš gyvas“, nors jie neturėjo jokios idėjos, kad filme jis žuvo.

Visa tai įkvėpė Russo brolius neduoti aktoriui T. Holland prieigos prie naujausio „Marvel“ filmo scenarijaus.

„Jis nemoka užčiaupti savo burnos“, – juokauja „Keršytojai. Pabaiga“ režisierius J. Russo.

Tačiau tai netrukdo aktoriui T. Hollandui atvirauti apie brolių Russo paslaptingumą filmavimo aikštelėje.

„Prisimenant Keršytojų filmavimo aikštelę, Russo broliai sako daugmaž: „Tu stovi čia ir tu kovoji su šiuo vaikinu, ir tiesiog daryk viską“. Tuomet aš klausiu: „Gerai, bet prieš ką aš kovoju?“ Ir jie atsako: „Na, mes negalime to pasakyti, nes tai yra paslaptis“, – filmavimo ypatybes atskleidžia aktorius T. Hollandas.

„Tuomet aš klausiu: „Gerai, tai kaip jis atrodo?“ Ir jie tarsi: „Na, mes negalime pasakyti, nes tai išduotų jo tapatybę.“ Tada klausiu: „Tai bent kokio jis dydžio?“ Bet jie ir vėl nieko nepasako, nes tai galėtų atskleisti priešininką. Taigi, aš tiesiog stoviu ten vienas ir 15 minučių mušu orą“, – juokauja T. Hollandas.

„Kai sutikau prisijungti prie „Marvel“ kino visatos, nemaniau, kad teks daryti būtent tai. Bet jau pripratau prie to“, – su šypsena veide teigia jaunasis aktorius.

„Keršytojai. Pabaiga“ premjera Lietuvos kinuose jau balandžio 26 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)