Gera žinia ta, kad būti vienam – tai joks ne nuosprendis. Svarbiausia mylėti save. Valentino dienos vakarą siūlome pasižiūrėti filmą, priversiantį pasidžiaugti, jog šiuo metu visą savo meilę galite skirti tik sau, rašo vogue.com.

„Ragana gundytoja“

Annos Biller parašyta ir režisuota feminizmo idėjų persmelkta siaubo komedija „Ragana gundytoja“ – pasakojimas apie ne itin vykusią šių dienų kerėtoją, savo burtais priverčiančią vyrus ją įsimylėti. Rezultatai tiesiog katastrofiški.

„Arčiau“

Ar prisimenate šią itin slegiančią 1997 metų Patricko Marberio pjesės ekranizaciją? Čia Julios Roberts, Jude Law, Natalie Portman ir Clive‘o Oweno kuriami personažai varžosi tarpusavyje, kam labiau nesiseka meilėje. Jeigu dar nesate matę šio puikaus filmo, Valentino diena – tiesiog ideali proga prisiminti, kokie sekinantys gali būti santykiai.

„Pirmųjų žmonų klubas“

Norite smagios komedijos? Puikiai tiks „Pirmųjų žmonų klubas“ ir Goldie Hawn, Diane Keaton ir Bette Midler kompanija. Šios trys puikios aktorės vaidina vidurio amžiaus krizę išgyvenančių sutuoktinių paliktas žmonas.

„Sveika, sužadėtine“

Greičiausiai pirma į galvą ateinanti mintis, kad ši juosta yra kalėdinė. Ir jūs neklystate, tačiau tai dar ir filmas apie siaubingus siaubinguose santykiuose esančius žmones, po siaubingo savaitgalio su siaubinga šeima neriančius į dar sudėtingesnius ryšius. Filmo pabaigoje suprasite, jog niekada gyvenime nebenorite susitikti su jokiais būsimaisiais uošviais, ir suvoksite, jog iš tikrųjų ką tik pažiūrėjote ne ką kitą, o siaubo filmą.

„Rouzų šeimos karas“

Michaelas Douglasas ir Kathleen Turner – Danny DeVitto XX amžiaus 9-ąjį dešimtmečio juodojoje komedijoje apie besiskiriančią porą. Viskas labai paprasta: tiesiog du kadaise vienas kitą mylėję žmonės dabar pasirengę vienas kito gyvenimą paversti pragaru. Moralas? Meilė kainuoja labai brangiai. Labai.

„Dingusi“

Dar viena gyvenimo pamoka – meilė žudo. Filme „Dingusi“ pasakojama ne tik apie amžinus nevykėlius vyrus, bet ir apie psichopates moteris, bei, žinoma, kuo baigiasi jų sąjunga.

„Fatališkas potraukis“

Ši juosta – psichologinis erotinis trileris, pasakojantis apie atsitiktinį romaną ir komplikuotas jo pasekmes. Filme vaidina nuostabūs aktoriai Michaelas Douglasas ir Glenn Close.

„Nužudyti Billą“

Viskas prasideda nuo vestuvinės suknelės, o baigiasi maždaug 40-čia lavonų. Štai toks Quentino Tarantino pasakojimas apie tai, kokia destruktyvi ir žalinga gali būti santuoka. Uma Thurman filme tiesiog nuostabi.

„Omaras“

Jeigu jums patiko režisieriaus Yorgos Lanthimos juosta „Favoritė“ (joje, beje, irgi nestinga meilės), tiesiog privalote pamatyti ir „Omarą“. Jo veiksmas vyksta distopiniame pasaulyje, kur Colinas Farrellas desperatiškai ieško antrosios pusės, kad galėtų išsaugoti žmogiškąjį pavidalą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją