Kaip rašoma filmo platintojų pranešime spaudai, Lashana Lynch praleido laiką su tikrais JAV oro pajėgų pilotais

Kapitonės Marvel personažo, dar žinomo Carol Danvers vardu, artimiausia draugė yra pilotė Maria Rambeau, todėl jos vaidmenį atliekančiai aktorei Lashana Lynch buvo pasiūlyta susipažinti su oro pajėgų pilotų gyvenimu, kad būtų geriau pasirengta vaidmeniui. Aktorė turėjo nuostabią galimybę praleisti porą dienų su tikromis JAV oro pajėgų pilotėmis, žinomomis slapyvardžiais „Tabu“ ir „Motina“, bei pasinerti į jų kasdienybę.

„Aš nuvykau į Luke oro pajėgų bazę Finikse ir praleidau pirmadienį su Tabu ir antradienį su Motina. Abi jos turi vyrus, vaikus bei rūpinasi namais, ir jos abi vadovauja atskiroms eskadrilėms. Viena iš jų turi vyrą, kuris taip pat yra vyresnysis kapitonas... Tai beprotiška. Jos savo darbuose yra visiškai nuostabios, ir tada jos grįžta namo, greitai paruošia vakarienę, pasikalba su aukle, sutvarko skalbinius, greitai persirengia vakarienei... Man buvo tarsi šokas – kaip jūs viską suspėjate? Mano manymu, tai kažkuria prasme galima prilyginti superherojams.“ – apie savo patirtį su oro pajėgų pilotėmis pasakoja L. Lynch.

Maria Rambeau padeda kapitonei Marvel prisiminti savo praeitį

Pirmą kartą „Marvel“ kino visatoje pristatoma kapitonė Marvel sunkiai prisimena savo tikrąją praeitį. Vis dėlto, kai greta jos pasirodo pilotė Maria Rambeau, pagrindinė superherojė pradeda prisiminti kažką jausdama savo viduje.

„Yra tam tikra energija, kuria dalinatės su draugais, kurios tiesiog negalite gauti niekur kitur. Ir kapitonė Marvel patiria šiuos jausmus. Tik per šiuos pokalbius ir per Rambeau, kuri papasakoja jai jos istoriją.. ji prisimena ir gali vėl tapti savimi.“ – teigia L. Lynch, kalbėdama apie ypatingą dinamiškumą tarp dviejų pagrindinių filmo personažų.

Pagaliau sužinosime Nick Fury priešistorę

Filmas „Kapitonė Marvel“ leis ne tik sužinoti daugiau apie pagrindinę filmo žvaigždę Carol Danvers, bet taip pat pateiks daugiau įžvalgų apie papildomus veikėjus – vienas iš kurių yra tikra „Marvel“ kino visatos ikona tapęs Nick Fury. Aktorius Samuel L. Jackson atskleidė ką naujo galima tikėtis sužinoti apie jo vaidmenį, būsimąjį „Keršytojų“ vadą, įskaitant galbūt net tai, kas iš tiesų atsitiko su jo akimi.

„Pirmiausia išsiaiškinsime, kad jis turi šeimą, kuri tikrai bus paminėta. Taip pat yra priešistorė apie kurią mes ankščiau nekalbėjome.. iš kur jis yra ir ką jis padarė. Bus atvejų, kai jis reaguos į įvykius su žmogiška baime.. kol pagaliau išmoks valdyti savo emocijas kitu būdu. Mes parodysime jį dalyvaujantį kare, paliekantį karą ir tampantį šnipu. Taigi, mes sužinosime kokie įvykiai jį pavertė asmeniu, kurį originaliai sutikome filme „Geležinis žmogus.“ – teigia aktorius Samuel L. Jackson.

Samuelis L. Jacksonas mano, kad kapitonė Marvel yra verta savo atskiro filmo

Tiek daug personažų turinčioje „Marvel“ kino visatoje yra daugybė superherojų, kurie galėtų būti pasirenkami atskiram filmui, tačiau aktoriaus Samuel L. Jackson akyse, „Kapitonė Marvel“ buvo puikus pasirinkimas.

„Ji yra, galima sakyti, stipriausias „Marvel“ personažas. Ir kino visatai reikia, kad Carol Danvers būtų tas asmuo, ir kad Brie Larson taptų tuo asmeniu. Šis projektas bus tikras dinamitas. Juk žinome, kad ateityje mūsų laukia labai, labai maži šansai nugalėti, kaip matėme „Begalybės kare“. Taigi dabar mes žinome, kad mums reikia kažko, kad yra toks pat galingas kaip Thanosas, ir tam tikru momentu mes sužinosime, kokia ji yra galinga ir ką sugeba padaryti.“ – aktorius paaiškina savo mintis.

„Ji yra viena iš nedaugelio „Marvel“ kino visatos žmonių, galinčių keliauti laike. Ir nesiruošiu meluoti, dauguma mūsų labai pavydi dėl šios galios!“ – atskleidė Samuel L. Jackson.

Mokslinės fantastikos veiksmo filmas „Kapitonė Marvel“ kinuose nuo kovo 8 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją