HBO išplatino anonsą, kuriame – Jonas Snow (Kitas Haringtonas) išsiaiškina tiesą apie savo kilmę, eidamas pro savo biologinės motinos Lyanna Stark statulą Winterfell katakombose.

Sans (Sophie Turner) ir Arya Stark (Maisie Williams) prisijungia prie vyro, kurį laikė netikru broliu (staigmena – jie pusbroliai), o iš tunelio plūstantis ledinis oras rodo, kad artėja baltieji klajūnai.

Naujausio sezono sensacinga žinia: Jonas, augęs kaip nesantuokinis Nedo Starko sūnus, iš tiesų yra teisėtas Nedo sesers Lyannos ir Rhaegaro Targaryeno sūnus. Slapta pagimdytas ir pavadintas Aegonu, jis iš tiesų turi daugiau teisių į sostą nei jos meilužė ir teta Daenerys (Emilia Clarke).

Kraujomaiša šio serialo veikėjų negąsdina, tik kyla įtarimas, kad Khalees nenorės prarasti galios vyrui, kurį ką tik parklupdė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją