„Visiškai nerealu, – sakė E. Falco. – Keista. Buvo labai smagu visus pamatyti ir pasakyti, kad keistai jaučiamės. Bent jau galėjome neslėpti, kad visiems buvo šiek tiek keista, smalsu, kaip jausimės, suprantate? Daugelio iš tų žmonių nemačiau 10, 15 metų“.

Režisieriaus Davidas Chase'as kuriamą serialą pradėjo rodyti 1999 m. Iki 2007 m. buvo sukurti ir parodyti šeši serialo sezonai.

Serialas buvo nominuotas ir laimėjo daug apdovanojimų – tarp jų ir „Auksinių gaublių“, Ekrano aktorių gildijos ir „Emmy“ apdovanojimų, bet aktorė vis dar jo nežiūrėjo.

„Iš tiesų nemačiau serialo, – sakė ji. – Yra daug serijų, kurių nesu mačiusi.“

E. Falco vaidino pagrindinio veikėjo žmoną Carmelą Soprano.

Pagrindinį vaidmenį atliko Jamesas Gandolfinis. 2013 m. keliaudamas po Romą jis mirė nuo širdies smūgio būdamas 51 m. amžiaus.

Paklausta, kuo išskirtinis buvo J. Gandolfinis, aktorė atsakė: „Manau tuo, kad nesuvokė, koks talentingas yra.“

Į klausimą, kokia mėgstamiausia scena buvo seriale, E. Falco atsakė: „Pirmiausia prisiminiau sceną, kurios metu jis ir aš buvome ant gulto galiniame kieme prie baseino. Scena švelni, bet ir sopraniška <...> tarsi diena ilgai kartu gyvenančios poros gyvenime.“

Kiti serialo aktoriai irgi geru žodžiu minėjo J. Gandolfinį, sakė, kad jis dažnai visus prajuokindavo iki ašarų.

Akimirkos iš renginio:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)