Šokiruojantis „Disney“ sprendimas atsisakyti šio aktoriaus paslaugų pirmą kartą audrą sukėlė dar spalį. Prie filmų nuo šiol dirbs ir nauji scenaristai Rhettas Reese‘as ir Paulas Wernickas.

„Disney“ atstovas oficialiai patvirtino žinią, kad J. Deppas nebebus kviečiamas vaidinti Kapitono Džeko Sperou. Anot jo, pokyčiai būtini siekiant filmams suteikti „naujos energijos ir gyvybės“.

Štai ką „The Hollywood Reporter“ sako „Disney“ gamybos vadovas Seanas Bailey‘is: „Norime filmui suteikti naujos energijos ir gyvybės. Man labai patinka tos juostos, bet Paulas ir Rhettas („Deadpool“ kūrėjai) plušės pasiraitoję rankoves – iš jų tikimės savotiškos revoliucijos“.

J. Deppas Kapitoną Džeką Sperou vaidino penkiuose „Karibų piratų“ filmuose – paskutinis iš jų 2017 metais pasirodęs „Dead Men Tell No Tales“ sukurtas po 14 metų pertraukos.

Originalaus „Karibų piratų“ scenarijaus autorius Stuartas Beattie oficialiai patvirtino, kad „Disney Studios“ pasirinko nebedirbti su J. Deppu, nes ketina juostas perdaryti: „Manau, kad jis buvo puikus pasirinkimas. Jis tobulai prisijaukino personažą. Jį visas pasaulis pažįsta kaip Džeką Sperou“.

„Vaikai iš viso pasaulio jį myli būtent kaip Džeką Sperou. Manau, kad tai patiko ir jam pačiam, ir mums. Esu labai laimingas, kad teko kartu dirbti“, – teigia S. Beattie.

J. Deppas, dar žinomas ir iš tokių sėkmingų juostų kaip „Edvardas Žirkliarankis“, 2003 metais debiutavęs „Juodojo perlo prakeiksme“, tokio pripažinimo tikrai nesitikėjo.

„Manau, kad Džekas Sperou yra jo gyvenimo vaidmuo. Tai vienintelis personažas, kurį jis vaidino net penkis kartus. Tai personažas, kuriuo persirengę žmonės linksmina vaikus ligoninėse. Jis dėl šio vaidmens bus prisimenamas visą gyvenimą“, – pridūrė S. Beattie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)