Ištikimiausi žiūrovai prigalvojo įvairiausių būtų ir nebūtų teorijų, tačiau viena jų – išties gan įtikinanti.

Anksčiau buvo pasirodę kalbų, kad filme trumpai pasirodė net pats Elvis Presley. Neva tai puikiausias įrodymas, kad rokenrolo karalius suklastojo savo mirtį ir vis dar yra gyvas. Taip pat buvo teorija, kad Johno Candy herojus Gusas Polanskis iš tiesų yra velnias.

Buvo ir svarstymų, ką dirbo mažojo berniuko tėvai, kad galėjo sau leisti išlaikyti tokį milžinišką namą ir kelionę visai gausiai šeimai lėktuvu.

Tačiau teorija apie Peterį McCallisterį, kurį vaidino Johnas Heardas, iš tiesų verčia suklusti.

Vienas Reddit vartotojas teigia, kad Kevino tėvas galėjo pats būti nusikaltėlis, mat nė vienoje filmo dalyje neskelbiama jo profesija, o šio herojaus elgesys rodo kiek kitokį vyro veidą.

„Filmo kūrėjai neužsimena, kas jis toks, ką dirba. Tačiau akivaizdu, jog Peteris uždirba labai daug pinigų, nes gali sau leisti išlaikyti ne tik bedarbę žmoną, bet ir maždaug penkias atžalas. Be to, šeima gyvena name, kurio tuometinė vertė – apie 1,5 milijono dolerių“, – svarsto filmo gerbėjas.

Kadras iš filmo "Vienas namuose"

Nors turtai toli gražu nereiškia, kad žmogus galėjo jų įgyti nusikalstamu būdu, žiūrovas pateikė kelis tokios teorijos įrodymus.

„Pats pirmas kartas, kai susipažįstame su Peteriu, yra scena, kuomet į šeimos namus atvyksta policininko rūbais apsirengęs Harry (jį vaidina aktorius Joe Pesci). Kevino tėvas iškart ima gintis, nors Harry tepaklausia, ar tai jo namai. „Ar aš patekau į kažkokią bėdą, pareigūne? “, – iškart paklausia Peteris McCallisteris. Tuomet daug ką pasako jo veido išraiška“, – savo teoriją grindžia internautas.

Jis taip pat mano, kad vagys šios šeimos namą pasirinko ne šiaip sau. Nors jame žiūrovai nemato nei brangenybių, nei seifo, tačiau vis tiek vagys nusižiūri būten jį.

Filmo "Vienas namuose" scena

Ar gali būti, kad vagys žinojo, kad namo šeimininkas – ne koks paprastas įstaigos darbuotojas?

Internautas mano, jog nešvarią Peterio praeitį patvirtina ir visos šeimos elgesys.

Filmo "Vienas namuose" scena

„Kevino mama yra šalta kalė, kuri savo aštuonmečiam sūnui sako tokius dalykus, kurių nenorėtų išgirsti joks vaikas. Brolis Buzzas yra psichopatas, kuris, greičiausiai, seka tėvo pėdomis. Dėdė Frankas irgi greičiausiai yra sukčius. Ir pats Kevinas, kuris nė nemirktelėjęs galėjo nužudyti du įsibrovėlius. Verta paminėti ir tai, kad visi šeimos nariai filme demonstruoja baisias manieras. Pavyzdžiui, toje scenoje, kur Kevino mama bando pasinaudoti telefonu Paryžiuje, o juo tuo metu kalba kita moteris. Šeima tą moterį tiesiog grubiai nustumia“, – rašo teoriją iškėlęs žiūrovas.

Jam pritarė ir kiti internautai, pastebėję ir daugiau įrodymų, kad Peteris McCallisteris buvo toli gražu ne iš šventųjų.

Jie pastebėjo, kad picą į šeimos namus pristatęs pasiuntinukas kažkodėl nesikreipė į policiją, kai išgirdo šūvius (nors tai tebuvo garsai iš Kevino paleisto filmo „Angels with Filthy Souls“). Jis tiesiog bijojo šeimos keršto.

Taip pat pasirodė spėjimas, jog vagys Harry ir Marvas į namą galėjo būti pasiųsti Peterio konkurentų. Tad gal tikrai sudėjus minėtas speliones į krūvą aiškėja visiškai kitas, ne toks jau nekaltas, McCallisterių šeimos veidas?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)