Tai puikiai atsispindi kūrėjų paviešintame filmuke apie „Akvameno“ užkulisius, kur puikiai pavaizduota, kiek technikos, specialiųjų efektų, įspūdingų kostiumų ir pastangų reikėjo, kad būtų sukurtas toks didžiulis epas. Be to, čia pakalbintas ne tik pats režisierius, bet ir filmo žvaigždės.

„Man pats svarbiausias dalykas yra istorija, kurią pasakoju. Koks tai žanras bebūtų, viskas susiveda į veikėjus ir ar tau jie rūpi“, – sako J. Wanas.

„Aš įsimylėjau patį projektą ir savo heroję Merą. Ji stipri, galinga superdidvyrė“, – vaidmenį giria Amber Heard ir teigia, jog filmavimų metu jai teko sportuoti net šešias dienas per savaitę.

Minėtąjį trumpą filmą apie „Akvameno“ kūrimo užkulisius galite pamatyti čia:

Nuoroda:

Apie tai, kad juostos nekantriai laukė visas pasaulis, išduoda faktas, kad išankstinių bilietų pardavimai pagerino visus rekordus, o Akvameno kostiumas tapo vienu labiausiai ieškomų kostiumų kalėdiniams karnavalams.

Nuotykių veiksmo filmas „Akvamenas“ pasakoja apie Artūrą (aktorius Jasonas Momoa), gimusį iš Atlantidos karalienės Atlanos (aktorė Nicole Kidman) ir paprasto švyturio prižiūrėtojo meilės, aplanko Atlantidos princesė Mera (akt. Amber Heard). Aplanko ne be priežasties: pasirodo, Artūras turi brolį Ormą (akt. Patrickas Wilsonas), kuris siekia suvienyti visas povandenines būtybes ir paskelbti karą žmonėms, užteršusiems pasaulio jūras. O jam pasipriešinti gali tik Artūras – žmogaus ir deivės sūnus, galingasis Akvamenas.

Jo nuotykiai ir kvapą vaizdais gniaužianti istorija filme „Akvamenas“ į kino ekranus atkeliauja jau šiandien, gruodžio 21 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją