Po to, kai JAV savaitinio pramogų ir prekybos žurnalo „Variety“ renginyje H. Jackman norėdamas susipažinti su televizijos serialo „Biuras“ žvaigždės J. Krasinski žmona aktore Emily Blunt, kuri netrukus pasirodys miuzikle-pasakoje „Merė Popins grįžta“, nusifotografavo kartu ant raudonojo kilimo, australų aktorius „Twitter“ socialiniame tinkle įsivėlė į juokingų žinučių karą su Ryan Reynolds ir J. Krasinski.

Paklausta ką mano apie komišką kivirčą tarp jos vyro ir H. Jackman, E. Blunt juokaudama atsakė, jog šiems vyrams prireiks išsitraukti net muškietas.

„Manau, jog rytoj auštant bus ištrauktos muškietos. Tai išties gana įdomu.“ – atsakė geriausios aktorės „Auksinio gaublio“ apdovanojimui nominuota aktorė.

Atsakydama į tai, kaip ji jaučiasi, kad pateko į grumtynes tarp dviejų didžiausių dabartinių aktorių, E. Blunt atsakė vos vienu žodžiu: „Išgyvensiu“.

Visas ginčas prasidėjo, kai filmo „Ernis“ žvaigždė H. Jackman praeitą mėnesį paviešino nuotrauką, kurioje jis stovi greta Merės Popins vaidmenį atliekančios aktorės E. Blunt, su prierašu: „Šiandien turėjau galimybė maloniai pakalbėti su nuostabia Emily Blunt.“

Netrukus įtempto siužeto trilerio „Tylos zona“ režisierius ir aktorius J. Krasinski atsakė į šią žinutę su provokuojančia nuotrauka, kurioje H. Jackman glaudžiai apsikabinęs su pastarojo žmona, ir prierašu: „Ramiau Hugh... nemanau, kad tai yra ką @Variety turėjo omenyje apie #ActorsonActors (liet. „Aktoriai ant aktorių“, renginio pavadinimas). Neversk manęs galvoti, jog galiu tau pakenkti.“

Niekada nepraleisiantis progos pašiepti kolegų, „Deadpool“ aktorius Ryan Reynolds negalėjo atsispirti ir taip pat atsakė į J. Krasinski žinutę, su prierašu: „Tai yra raginimas veikti. Ši žmogų reikia sustabdyti“.

Atsakydamas į lengvą J. Krasinski grasinimą, H. Jackman davė pastarajam rimtą įspėjimą.

„Tu privalai išlikti ant pirštų galiukų, Džonai. Tai viskas, ką aš sakau.“ – atrašė H. Jackman.

Duodamas interviu žurnalui „Variety“, australų aktorius juokaudamas prisipažino, jog jam patinka kelti sumaištį.

„Aš tikrai kuriu visas šias nesantaikas. Gero vaikino laikai baigėsi“ – atsakė jis.

E. Blunt, kuriai atiteko stebuklingosios auklės Merės Popins vaidmuo, netrukus pristatys kino studijos „Disney“ 1964 metų miuziklo-pasakos „Merė Popins“ istorijos tęsinį, kurio kino gerbėjams teko laukti net 54 metus. Filme taip pat vaidina Meryl Streep, Dick Van Dyke, Colin Firth ir daugelis kitų aukščiausio lygio aktorių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją