„Dabar, kai mus kiekviename žingsnyje lydi liūdesys, o per žinias viską užgožia pagrindinės naujienos yra apie žūtis ir tragedijas, manau, kad įkvepianti juosta yra tai, ko mums reikia prieš šventes. Dievinu šį žanrą, nes jis niekada nepalieka blogų emocijų, žiūrėdami tokius filmus žiūrovai atsipalaiduoja ir bent trumpam pamiršta problemas. Būtent tokio vaidmens ir laukiau trejus metus. Jis man – labai brangus ir artimas“, – sako J. Lopez.

Tiesa, šiems žodžiams nepritartų jos mylimasis, kuriam ekranuose teks stebėti, kaip J. Lopez bučiuojasi su kitu vyru. Jos partneriu romantinėje komedijoje tapo gražuolis aktorius M. Ventimiglia, kuris viename interviu užsiminė, kad jį į filmą atrinko tik todėl, kad to pageidavo pati J. Lo.

Romantinėje komedijoje „Antrasis šansas“ J. Lopez įkūnys keturiasdešimtmetę Mają, už minimalų atlyginimą dirbančią mažmeninės prekybos parduotuvėje ir kiekvieną dieną galvojančią apie savo pasirinkimus, atvedusius į šį gyvenimo akligatvį. Maja žino, kad yra talentinga ir verta žymiai daugiau, tačiau jos CV negailestingas – tinkamo išsilavinimo, pažinčių ir karjeros įrašų neturinti moteris pasmerkta ir toliau suktis tame pačiame neperspektyvių darbų rate.

Kol vieną dieną, galutinai paveiktas Majos niurzgėjimo, vienas jos bičiulis truputį patobulina moters internetinę asmenybę. Patvarko „Facebook“ profilį, prigamina suklastotų nuotraukų (pavyzdžiui, Majos su prezidentu), į CV prirašo išgalvotų darbų. Rezultato ilgai laukti nereikia. Maja pakviečiama darbo pokalbiui į prestižinę finansų kompaniją, įsikūrusią prašmatniame Manheteno biure.

Sužavėti Majos įdirbio ir karjeros (žinoma, išgalvotų), firmos vadovai pasamdo moterį verslo konsultante. Jos darbas – užtikrinti, kad įmonės derybos su stambiu Kinijos investuotoju pasibaigtų sėkme. Kai kurie Majos draugai ir artimieji mano, kad šis pokštas nuėjo per toli ir moteris turėtų nešti muilą, kol neprisidirbo kaip reikiant. Tačiau pati Maja įsitikinusi, kad gali pateisinti jai parodytą pasitikėjimą. Nes kartais, kad pagaliau pagautum savo laimės paukštę, tereikia, kad nors tavimi patikėtų. Ir suteiktų gyvenime antrą šansą.

Smagi romantinė komedija apie antrus gyvenimo šansus Lietuvoje pradedama rodyti jau šį penktadienį, gruodžio 14 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)