Tokie įspūdingi skaičiai parodo, jog susidomėjimas finaliniu „Keršytoju“ filmu yra toks didžiulis, jog kitais metais be jokių abejonių šis filmas pasieks daug naujų finansinių rekordų kaip tą padarė daugelis šiai studijai priklausančių filmų.

Tiesa, ankstesnis rekordininkas irgi priklauso studijai „Marvel“. Filmo „Keršytojai: begalybės karas“ pirmasis anonsas 2017 metais per vieną parą buvo peržiūrėtas 230 milijonų kartų. Galiausiai, filmas, kurio buvo laukiama net 10 metų, tapo sėkmingiausiu 2018 metų projektu, visame pasaulyjeužsidirbusiu virš dviejų milijardų dolerių. Jis dabar užima ketvirtąją vietą tarp visų laikų sėkmingiausių kino projektų, nusileidęs tik Jamero Camerono režisuotiems „Įsikūnijimui“ su „Titaniku“ bei septintam „Žvaigždžių karų“ epizodui.

Filmo „Keršytojai: Pabaiga“ premjera Lietuvoje kaip ir visame pasaulyje yra numatyta balandžio 27 dieną. Filme pagrindinius vaidmenis ir vėl atliks Robertas Downey‘is jaunesnysis, Chrisas Hemsworthas, Chrisas Evansas, Scarlett Johansson, Markas Ruffalo ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)