Kaip rašoma juostos platintojų pranešime spaudai, naujasis pasakojimas sveikina atgal vaizdo žaidimų blogiuką Ralfą Griovėją ir jo geriausią draugę, nepritapėlę Venelopę von Schweetz. Vietoje akivaizdžios siužeto linijos, tiesiog galėdami plačiau apžvelgti kitus originaliame filme paminėtus arkadinius žaidimus, tęsinio kūrėjai nusprendė veikti globaliai. Šįkart nuotykių ieškotojai keliaus į Pasaulinį kompiuterių tinklą, paprasčiau – internetą, palikdami toli už savęs namais vadintą „Litwak“ žaidimų parduotuvę.

Filme internetas atrodo labai panašus į didmiestį, su daug pažįstamų programų, šūkių ir internetinių nuorodų, kuriomis galės mėgautis vaikai, bet daugiausia suaugusieji kino žiūrovai. Naršymas internete baugina daugumą žmonių, todėl bus smagu žiūrėti, kaip Ralfas ir Venelopė atranda tokius dalykus, kaip internetinių aukcionų ir elektroninės prekybos svetainę „eBay“ ar elektroninį šlamštą. Taip pat filme kruopščiai apgalvota kiekviena detalė, viskas nuo „Google“ būstinės iki populiariausių internetinių vaizdo žaidimų, kad patiktų plačiai auditorijai ir būtų pažįstama tiems, kas nėra užkietėję kompiuterinių žaidimų žaidėjai ar įgudę interneto vartotojai.

Iš esmės kino juosta „Ralfas Griovėjas 2“ pasakoja apie draugystę. Kai matėme juos paskutinį kartą, Ralfas ir Venelopė laikėsi tvirtos rutinos žaisti savo žaidimus dienos metu, o naktį susitikdavo su draugais ir linksmindavosi. Vis dėlto naujame filme netikėta nelaimė verčia juos palikti jaukius žaidimus ir keliauti į internetą, kur bus išbandyta jų draugystė, o kino žiūrovai turės galimybę artimiau pažinti daugumos pamiltus herojus.

„Ralfas ir Venelopė yra netobuli herojai“, – teigia filmo režisierius Rich Moore, pernai pelnęs „Oskaro“ apdovanojimą už geriausią ilgametražį animacinį filmą „Zootropolis“.

„Tačiau mes juos mylime būtent dėl jų trūkumų. Jų draugystė yra tokia nuoširdi – tarpusavio chemija tokia įtraukianti – jog, manau, kad visi mes trokštame sužinoti daugiau apie šiuos herojus“, – mano režisierius.

Žiūrovų laukia ir ypatinga scena, kai Venelopė leis laiką su kitomis „Disney“ princesėmis. Venelopė taip pat yra princesė, ir savo arkadiniame žaidime, ir „Disney“ kino visatoje, tačiau ji tikrai priešinasi princesės archetipui.

Taigi, ar visi Holivudo filmai reikalauja tęsinio? Tikrai ne. Tačiau, atrodo, kad kino gerbėjai jau yra įtraukti į sekantį nuotykį su Ralfu ir Venelope. Animacinė nuotykių komedija visai šeimai „Ralfas Griovėjas 2“ kinuose nuo sausio 11 d. Filmas bus dubliuotas lietuviškai.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją