Keliose filmų apie Jamesą Bondą serijose pagrindinį personažą įkūnijęs P. Brosnanas kartu su aktoriais Mara Wilson, Matthew Lawrence‘u ir Lisa Jakub įsiamžino gražiai metų sukakčiai nuo „Ponios Dautfajė“ pasirodymo skirtame kadre.

L. Jakub šią nuotrauką, kaip istorijos nemarumo įrodymą, paviešino savo „Instagram“ puslapyje. Vienintelis asmuo, kurio čia trūksta, yra Sally Field.

Viena iš ryškiausiai filme žibėjusių žvaigždžių, aišku, buvo genialusis Robinas Williamsas. Ta kino juosta buvo ne šiaip sau populiari. Apie nenuginčijamą „Ponios Dautfajė“ sėkmę akivaizdžiai byloja ir skaičiai: iš filmo pavyko susižerti net 440 mln. dolerių pelną, nors jo biudžetas tesiekė 25 mln. dolerių.

Tiesiog stebėtina, kad „20th Century Fox“ nesiėmė kurti šio filmo tęsinio, tačiau filmas pasirodė tuoj pat po kitos Chriso Columbuso režisuotos to paties žanro kultinės kino juostos „Vienas namuose“ („Home Alone“) ir iki šiol yra vertinamas kaip ypač nuotaikinga ir smagi komedija.

L. Jakub metė aktorystę, nes nutarė baigti koledžą ir atsiduoti šeimai, bet M. Lawrence‘as ir M. Wilson lig šiol kartais filmuojasi. M. Wilson prisidėjo kuriant „Netflix“ transliuotą animacinį serialą „BoJack Horsemanand“, o dabar daugiausia dėmesio skiria rašymui.

M. Lawrence‘as kartkartėmis dar sukuria vieną kitą dėmesio vertą vaidmenį, tarp kurių – Jacko personažas televizijos kanalu „Disney Channel“ rodytame seriale „Girl Meets World“.

Išsamiau kaip šiuo metu klostosi vienos iš filmo ryškiausių žvaigždžių - aktorės Maros Wilson gyvenimas, DELFI rašė prieš keletą metų. Apie tai galite paskaityti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)