Filme pasakojama istorija, kaip į nedidelį Amerikos miestelį atkeliauja siaubo atrakcionų parkas. Kadangi ant nosies Helovinas, šešeri filmo herojai – trys vietinių jaunuolių poros – net neabejoja, kad tai idealus pasirinkimas praleisti puikų vakarą.

Nenorėdami prarasti nė minutės, šešeri paaugliai iškart pasineria į siūlomus pasilinksminimus. Netrukus vienas atrakcionas priverčia juos pasijusti nepatogiai. Mat tiesiai prieš jų akis nužudoma mergina. Aišku, tai – tik vaidinimas, bet koks realistiškas! Netrukus panašus scenarijus pasikartoja kitame atrakcione. Paauglių nuotaika dar labiau subjūra. O galų gale paaiškėja, kad visa tai – toli gražu ne vaidinimas. Parke siautėja žudikas, kuris dabar nusitaiko į juos.

„Nemeluoju, nuo šiol manęs niekas nepamatys jokiame atrakcionų parke. Užteko suvaidinti šioje juostoje, kad suprasčiau, jog mano nervai per silpni tokioms pramogoms. Ypač, kai nuo šiol ant kiekvieno kampo vaidensis žudikai“, – sako Amy Forsyth.

Jai pritaria ir drauge vaidinę kolegos. Pasak jų, iš tiesų pažiūrėję šį trilerį, dauguma visiškai kitomis akimis pažvelgs į šią kraują stingdančią pramogą.

„Siaubo festas“ Lietuvos didžiuosiuose ekranuose – jau nuo šio penktadienio, spalio 19 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją