Rimantės Valiukaitės įkūnyta blogietė Daiva yra nuožmiai bjauri lyg Meryl Streep sukurta Miranda juostoje „Ir velnias dėvi Pradą“. Ledinio veido kietuolė savo geriausias drauges ir visus jai neįtinkančius vadina „debilėmis“, „nevykėlėmis“, „nesusipratėlėmis“ ir priverčia jaustis labai nejaukiai.

Tačiau pačiai aktorei labai patiko kurti blogietės vaidmenį. „Man tai labai įdomus vaidmuo. Tikrai ne dėl to, kad patiktų niekinti aplinkinius, o todėl, kad blogiečius vaidinti visada smagiau. Tai jums beveik sutartinai pasakys visi aktoriai“, – apie vaidmenį su pasimėgavimu pasakoja aktorė Rimantė Valiukaitė.

„Aktoriai visada perleidžia personažą per savo prizmę, tai neišvengiama. Tačiau kaip įeiname į vaidmenį, taip iš jo ir išeiname, režisieriui pasakius „turim“. Man patinka būti piktai, griežtai ir nuožmiai vaidmenyse, o ne gyvenime“, – teigia R. Valiukaitė.

Tiesa, Daivos personažas galėjo atitekti kitai komedijoje nusifilmavusiai aktorei. „Tiesą sakant, Daivos personažas galėjo būti visiškai kitoks. Rašėme jį Inetai Stasiulytei. Bet sužinojus naujieną, kad Ineta laukiasi, davėme jai nėštukės vaidmenį, o po svarstymų supratome, kad visus ant pirštų galų statančią blogiukę puikiausiai įkūnyti galėtų talentingoji Rimatė Valiukaitė. Ir ji labai nuostabiai susitvarkė su iškeltu uždaviniu. Tai labai stiprus vaidmuo“, – pasakoja filmo režisierius Kęstutis Gudavičius.

Kaip susiklostys Daivos ir jos žeminamų draugių išvyka, bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo gruodžio 28 dienos.

Populiariausių Lietuvoje komedijų „Tarp mūsų, berniukų...“ ir „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ režisierius šįkart nusprendė nukreipti žvilgsnį į dailiąją lytį.

Nuotraukos iš filmavimų:

Istorija prasideda nuo nekalto sumanymo: šešios geros draugės nusprendžia smagiai ir jaukiai praleisti savaitgalį užmiesčio SPA centre. Tačiau nerūpestingas savaitgalis netrukus virsta painių situacijų, karštų prisiminimų ir veiksmo pilnų scenų sūkuriu. Ar merginų draugystė išlaikys pavydo, pykčio ir intrigų išbandymą? Kas nugalės – senos nuoskaudos ar moteriškas solidarumas ir draugystė?
Žinoma, „Tarp mūsų, mergaičių“ subalansuotas moterims (ypač „Sekso ir miesto“ gerbėjoms), tačiau filmą privalo pamatyti ir vyrai – kad sužinotų, ką moterys kalba, kai jų nėra šalia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją