Kaip rašoma filmo platintojų pranešime spaudai, garsusis Ch. Tatumas per filmo premjerą pasidžiaugė, jog tai prmasis karjeroje filmas, kurį galės pamatyti jo duktė.

„Nuo šiol sutiksiu garsinti visus animacinius personažus, kiek tik man pasiūlys, nes tai neįtikėtinai linksmas procesas, o pasibaigus darbams jautiesi taip, lyg tavo širdis būtų išsipūtusi nuo gėrio. Istorijų pasakojimas yra geriausias būdas padėti augti vaiko sielai ir širdžiai“, – įsitikinęs 38-erių Holivudo aktorius.

Negana to, kad šis procesas buvo itin nuotaikingas, Ch. Tatumas džiaugiasi, kad jis padėjo atskleisti kitą, dar nerodytą jo pusę, mat kūrėjai leido iki soties improvizuoti.

„Garsinant personažą gali elgtis kaip tik nori ir nebijoti apsikvailinti, nesijaudinti, ką apie tave pagalvos kiti. O tai išlaisvina žmogų“, – sako „Magiškojo Maiko“ žvaigždė.

„Mažoji pėda“ – tai smagi lietuviškai dubliuota istorija apie draugystę, drąsą ir atradimo džiaugsmą, aukštyn kojom apverčianti Ječio (jį ir įgarsino Ch. Tatumas) šeimos gyvenimą atradus, kad už jų snieguotojo kaimo egzistuoja kur kas didesnis pasaulis.

Linksmas animacinis nuotykis visai šeimai „Mažoji pėda“, Didžiapėdžio legendą pasakojantis aukštyn kojom – jau nuo šio penktadienio, spalio 19 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją