„Neabejoju, kad tokiam kūrėjui, kaip E. Rothas, kuris iki šiol statė tik siaubo filmus, buvo sunku ekrane neišlieti nė lašo kraujo. Bet galiu atskleisti, kad buvo akimirkų, kai teko jį raminti ir stabdyti, kad kai kurios scenos netaptų per kraupios“, – pasakodamas apie filmavimus juokėsi vieną pagrindinių vaidmenų gavęs Jackas Blackas.

Kaip rašoma filmo platintojų pranešime spaudai, drauge su juo juostoje pamatysime ir kitą gerai pažįstamą veidą – Cate Blanchett.

„Visas verčiančias bent kiek susigūžti scenas atsveria faktas, kad filmas turi nemažai tarp eilučių paslėptų pamokymų, kuriuos supras ir mažieji, ir suaugusieji. Tiesa, bus ir to, ko mažieji nesupras, bet taps puikia pramoga vyresniesiems“, – intriguoja C. Blanchett.

Fantastinė juosta „Namo su laikrodžiais paslaptis“ pasakos apie netekusį tėvų mažametį Liujisą, kuris persikelia gyventi pas savo šiek tiek ekscentrišką, bet geros širdies dėdę Džonataną (aktorius J. Blackas). O ten, sename ir paslaptingame dėdės name, berniuko laukia tikri stebuklai.

Netrukus paaiškėja, kad jo dėdė yra tikras burtininkas (nors ir ne pats geriausias), o jo kaimynė, ponia Cimerman (akt. C. Blanchett) – geroji ragana (žymiai galingesnė už Džonataną). Liujisas prisiprašo, kad dėdė imtų jį mokyti magijos ir netrukus prisidirba: norėdamas padaryti įspūdį patikusiai mergaitei, atgal į gyvenimą prišaukia galingo piktojo burtininko Aizeko žmoną Seleną.

Sukvietusi savo draugelius, Selena imasi vykdyti paskutinį savo vyro norą – sugriauti pasaulį. Žmonijos likimas dabar priklauso tik nuo Džonatano, ponios Cimerman ir, jei tik jam užteks drąsos – Liujiso.

„Namo su laikrodžiais paslaptis“ Lietuvos kino teatruose bus atskleista jau nuo šio penktadienio, rugsėjo 28 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją