Aktorius Ewanas McGregoras, kuris padėjo įkūnyti vieną iš žymiausių personažų „Žvaigždžių karų“ franšizės istorijoje – Obi-Wan Kenobi, filme „Jonukas“ atlieka pagrindinį, užaugusio A. A. Milne pasakos berniuko, vaidmenį. Aktorė Hayley Atwell, kuri įsitvirtino „Marvel“ kino visatoje vaidindama agentę Peggy Carter, naujajame filme vaidina Jonuko žmoną.

Kaip rašoma pranešime spdaudai, filme Mikė Pūkuotukas ir gauja pasirodo, kad padėtų Jonukui atgauti kadaise turėtą vaikišką entuziazmą ir nuostabą. Vis dėlto, Mikė Pūkuotukas, Tigras, Pelėda ir kiti yra pliušiniai gyvūnai gyvenantys realiame pasaulyje. Tai reiškia, kad aktoriams filmavimo metu dažnai teko kalbėti su įsivaizduojamais gyvūnais, kurie tik vėliau kompiuterio pagalba būdavo pridedami į kadrą.

„Daugelyje scenų aš tiesiog kalbėjau su įsivaizduojamu meškiu. Tai buvo įgūdis, kurį teko išmokti.“ – sako E. McGregor.

Aktorė H. Atwell trejus metus praleido dramos mokykloje dėvėdama aptemptus drabužius ir apsimesdama medžiu ar tam tikru objektu, todėl dirbti šalia tuščios vietos aktorei nebuvo naujiena. Vis dėlto filmo „Jonukas“ žvaigždės buvo papildomai specialiai apmokytos kalbėti su įsivaizduojamais personažais, o labiausiai pravertė patyrusių aktorių jaunatviškos savybės.

Aktorės H. Atwell teigimu, jos draugai ją apibūdina nuoširdžią kaip vaiką.

„Jie sako, kad esu nuoširdi kaip vaikas. Taip yra todėl, kad aš dirbu pasaulyje, kuriame naudoju savo vaizduotę. Kai jūs darote kokią nors sceną su kitu aktoriumi, jūs žaidžiate vienus su kitu. Man labiausiai patrauklios scenos yra tos, kurioje aš išbandau kažką naujo. Todėl man labai patinka gyventi vaizduotės pasaulyje.“ – teigia H. Atwell.

H. Atwell ir E. McGregor sutaria, kad filmas didumą savo galios pasisemia iš A. A. Milne rašybos. Aktorių E. McGregor visada žavėjo rašytojo A. A. Milne gebėjimas taip stipriai įtraukti skaitytoją.

Aktorė H. Atwell skaitė Milne knygas kai buvo jauna ir vėl prieš filmavimą. Aktorės teigimu, kai ji buvo jaunesnė, ją sukrėtė personažų grynumas ir nekaltumas. Dabar aktorė atrado humorą, kuris ateina iš „nepagrįstos ironijos sutinkamos visoje pasakoje“.

Aktorius E. McGregor taip pat džiaugiasi, kad filmas pabrėžia kaip svarbu yra atsiverti ir palaikyti ryšius su tais, kuriuos mylime net tada kai gyvenimas sukelia nelaimes ar skausmą. Aktoriaus teigimu, filmas „Jonukas“ turi svarbią žinutę – reikia grįžti prie to, kas esate.

Nuotykių komedija „Jonukas“ kinuose nuo spalio 12 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją