J. Bakeris sako, kad jų projektas yra lyg šviežias oro gūsis, todėl aktorių komandą surinkti buvo labai nesunku, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

„Svarbiausia mokėti papasakoti, ko nori iš aktorių. Tuomet belieka žiūrėti, kaip dirba profesionalai ir tuo gėrėtis. Tačiau pagrindiniam vaidmeniui ieškojome jauno ir dar neatskleisto talento, norėjome, kad žiūrovai neturėtų jokių išankstinių nusistatymų. Todėl Mylesui Truittui teko varžytis su keliais šimtų kitų aktorių, kol galiausiai pagrindinis vaidmuo teko jam. Pamatysite jo talentą ir pamilsite šį vaikiną. Ypač pažvelkite į jo akis – būtent jos ir jų skleidžiama branda mus ir sužavėjo labiausiai“, – sako režisierius.

Trileris „Brolis“ pasakos apie įvaikintą dvylikametį Ilajų (jį ir vaidina minėtasis M. Truittas), kuriam vieną dieną nutinka du ypatingi dalykai.

Apleistame pastate paauglys randa kelis negyvus kūnus keistomis uniformomis ir dar keistesniais, akivaizdžiai nežemiškos kilmės ginklais. Neatsispyręs pagundai, berniukas vieną ginklą pasiima. O vakare, namuose jis sutinka po šešerių metų iš kalėjimo sugrįžusį savo vyresnį įbrolį Džimį (aktorius Jackas Reynoras).

Tada paaiškėja, kad vietiniam nusikaltėliui Teilorui (aktorius Jamesas Franco) Ilajaus brolis Džimis skolingas 50 tūkst. dolerių, kuriuos Teiloras pasiryžęs pasiimti, nevengdamas jokių priemonių. Negalėdamas ramiai stebėti, kaip grasinama jo broliui, Ilajus panaudoja surastą ginklą. O tada reikalai ima ristis žemyn ir keistyn. Brolius ima gaudyti Teiloro gauja, FTB pareigūnai, o svarbiausia – padarai, kuriems priklauso galingasis ginklas.

Intriguojantis mokslinės fantastikos trileris „Brolis“ Lietuvos kino teatruose jau nuo šiandien, rugsėjo 7 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją