Filmas „Deadpool 2“ turėjo tokį slaptą aukščiausio lygio aktorių sąrašą, kad net tam tikros scenos aktoriai ankščiau laiko nežinojo savo partnerių vardų. Ir ne, mes nekalbame apie epizodinį Brado Pitto pasirodymą – pasirodo, jog Ryanas Reynoldsas suvaidino ne tik Deadpool, bet ir Jugernauto personažą, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

„Aš nežinojau kas ketina įgarsinti Jugernauto balsą“, – teigia Stefanas Kapicicius, kuris filme atliko Iksmenų veterano Koloso vaidmenį.

Vis dėlto vieną dieną filmavimo aikštelėje, kai S. Kapicicius ruošėsi vilktis savo kostiumą, jį nustebino greta jo stovintis R. Reynoldsas, kuris taip pat ruošėsi užsivilkti CGI kostiumą.

„Ryanas visada būna šalia, kai aš vaidinu Kolosą, nes padeda man su tekstu ir duoda puikių idėjų. Tačiau pamatęs, kad Ryanas ruošiasi lįsti į CGI kostiumą, aš pasimečiau ir sakau „Kas vyksta, žmogau? Ar aš kažką praleidau?“ – sako S. Kapicicius.

Pasirodo, kad be Deadpool vaidmens, R. Reynoldsas įšoko ir į Jugernauto, nesustabdomo milžiniško blogiuko, batus. Holivudo žvaigždė šiam personažui suteikė ne tik savo balsą, bet ir veido judesius, kurie vėliau buvo apdoroti specialia kompiuterine programa.

Kaip paaiškino filmo „Deadpool 2“ režisierius Davidas Leitchas, vykstant pagrindiniam filmavimui, Jugernauto vaidmenį užpildė pilkus kostiumus dėvintys kaskadininkai, o tikrasis personažas buvo sukurtas pasinaudojant CGI.

Filmas „Deadpool 2“ kinuose uždirbo kiek daugiau nei 634 milijonus eurų. Šiuo metu jau galima užsisakyti ir pažiūrėti išmaniajai televizijai skirtą specialią, net 15 minučių ilgesnę filmo „Deadpool 2: Super Duper $@%!#& Cut“ versiją. Kino studija „20th Century Fox“ taip pat informuoja, jog „Blu-ray“ filmo versija prekyboje pasirodys nuo rugpjūčio 21 d.

„Deadpool“ kūrėjui Robui Liefeldui šios papildomos minutės leido atstatyti pusiausvyrą pasaulyje, nes jose yra akimirkų, kurias jis matė filmavimo aikštelėje, bet nustebo nepamatęs filmo premjeroje.

„Kai pažiūrėjau filmą, aš pasakiau „Ei, kas atsitiko šiai scenai? Kodėl jos nėra filme?“ – pamena R. Liefeldas, ypač atkreipdamas dėmesį į sutrumpintą pirties sceną pačioje filmo pradžioje.

„Davidas buvo įsitikinęs savo sprendimu. Jis pasakė, kad filmo tempas, kurį mes norime išlaikyti, veikia geriau be kai kurių veiksmo ir humoro scenų. Aš pasakiau, jog pasitikiu komandos sprendimu“, – teigia R. Liefeld.

Tolimesnėje „Deadpool“ visatos ateityje numatytas „X-Force“ komandos filmas, kuriame pagrindinius vaidmenis atliks R. Reynoldsas kartu su aktoriumi Joshu Brolinu. R. Liefeldas dar neturėjo galimybės apie šį projektą pasikalbėti su režisieriumi Drew Goddardu, nes pastarasis buvo užsiėmęs kitu filmu, įtampos nestokojančiu trileriu „Sunkūs laikai viešbutyje „El Royale““ (orig. „Bad Times at the El Royale“), kuris buvo pradėtas filmuoti toje pačioje kino studijoje iškart pabaigus „Deadpool 2“ filmavimo darbus.

Režisieriaus D. Goddardas trileryje „Sunkūs laikai viešbutyje „El Royale“, pasakojančiame apie septynis nepažįstamus žmones, kurių kiekvienas turi savo purviną paslaptį, susitinkančius pasenusiame ir tamsią praeitį menančiame viešbutyje „El Royale“, vaidina patys ryškiausi Holivudo aktoriai – „Oskaro“ laureatas Jeffas Bridgesas („Pamišusi širdis“), Chrisas Hemsworthas („Toras“), Jonas Hammas („Reklamos vilkai“), Dakota Johnson („Penkiasdešimt pilkų atspalvių“) bei kiti.

Todėl niekas tiksliai nežino, ar šiame filme epizodiškai nepasirodys ir pats Ryanas Reynoldsas.

Kino juosta „Sunkūs laikai viešbutyje „El Royale““ Lietuvos kinuose jau nuo spalio 12 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją