Tavo mylimoji ką tik pranešė – ji laukiasi. Būtų puiki žinia, tik... tavo mylimoji yra tavo brolio žmona! Bet tai – dar ne viskas. Nespėjus paskelbti visiems „gerosios naujienos“, tėvai netikėtai pareiškia – jie skiriasi! Po penkiasdešimties metų kartu... Ir visa tai vyksta prieš pat gražiausias metų šventes – Šv. Kalėdas!

Į tokias šeimines peripetijas jau nuo pirmųjų minučių įsuka nauja lietuviška režisieriaus Mariaus Kunigėno komedija „Melagiai“. Filme su improvizacijos genijumi G. Savicku vaidina net kelių kartų kino žvaigždės: Dainius Kazlauskas, Edita Užaitė, Brigita Arsobaitė, Giedrė Giedraitytė, Liubomiras Laucevičius, Larisa Kalpokaitė, o specialiam itin šmaikščiam vaidmeniui į kino ekranus sugrįžta amžinasis „Velnio nuotakos“ herojus – aktorius Gediminas Girdvainis.

„Nauja komedija, kurią nufilmavome dar žiemą, kai už lango spaudė 20 laipsnių šaltukas, skiriasi nuo visko, ką darėme anksčiau“, – tvirtina vienas iš filmo prodiuserių Paulius Virbickas, anksčiau dirbęs populiarių komedijų „Nepatyręs“, „O, ne! O, taip!“, „Tarp mūsų berniukų... “ ir „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ kūrybinėje komandoje.

Pasak filmo prodiuserio, visi ankstesni filmai buvo užsienyje populiarių komedijų lietuviški perdirbiniai. „Naujoji komedija „Melagiai“ sukurta pagal originalų Ryčio Zemkausko scenarijų, kurio siužeto vingiai – visiškai nenuspėjami, todėl juoksitės daugiau ir garsiau nei įprastai lietuviškame kine“, – įsitikinęs P. Virbickas, naująjį filmą sukūręs drauge su prodiuseriu Stasiu Baltakiu, vieno iš labiausiai laukiamų lietuviškų filmų „Izaokas“ kūrėju.

„Nors viena iš filmo kertinių temų – neištikimybė, vengėme šiuolaikiniame lietuviškame kine įsigalinčio vulgarumo ir „ano galo“ juokelių“, – spaudos pranešime sako S. Baltakis. Pasak jo, žiūrovai bus maloniai nustebinti, kai sudėtinguose šeimos santykiuose atpažins save ir dažnai iki ašarų savo komplikacijomis juokingus susitikimus su artimaisiais per šventes.

Komedija „Melagiai“ – kinuose nuo lapkričio 9 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)