Pagal tikrą istoriją sukurtoje juostoje vaidina visas jaunosios kartos aktorių žvaigždynas: Anselis Elgortas („Vaikis ant ratų“, „Dėl mūsų likimo žvaigždės kaltos“), Taronas Egertonas („Kingsman. Slaptoji tarnyba“, „Erelis Edis“), Emma Roberts („NERVE: drąsos žaidimas“, „Labas, mes Mileriai“), Suki Waterhouse („Insurgentė“, „Su meile, Rouzė“), Billie Lourd („Žvaigždžių karai: Paskutiniai Džedajai“, TV serialas „Amerikietiška siaubo istorija“), Jeremy’is Irvine‘as („Karo žirgas“, „Mamma Mia! 2“). Vieną paskutinių savo vaidmenų, prieš seksualiniam skandalui sugriaunant jo karjerą, šiame filme suvaidino ir Kevinas Spacey‘is.

„Pirmiausiai, ši istorija turi visus gerai dramai ir trileriui reikiamus „ingredientus“. Jau nekalbu apie tai, kad šiame pasaulyje tikriausiai nėra tokio žmogaus, kurio nedomintų turtuolių gyvenimo detalės. Todėl liko tik surinkti geriausius šio meto aktorius ir perkelti istoriją į didžiuosius ekranus. Rezultatas – geras laikas kine ir dar ilgai atmintyje išliekantys milijardierių gyvenimo užkulisiai, parodysiantys, kad pinigai gali atnešti ne tik daug laimės, bet ir skausmo“, – sako režisierius bei vienas scenarijaus autorių Jamesas Coxas.

„Kuris vaikas dar vaikystėje nėra svajojęs tapti „turtuoliu Ričiu“, galinčiu leisti sau namų kieme turėti amerikietiškus kalnelius? Aš irgi toks buvau. Tačiau kuo toliau, tuo stipriau įsitikinu, kad pinigai yra didesnis prakeiksmas, nei laimė, nes su jais kartu atkeliauja ir visas kalnas problemų. Po šio filmo, neabejoju, ir jūs pasvarstysite, ar tikrai gyvenimo tikslas yra praturtėti, ar geriau turėti mažiau, bet miegoti ramiai“, – sako aktorius A. Elgortas.

Kaip rašoma spaudos pranešime, minėtasis uždaras socialinis klubas, apie kurį sukurtas filmas, ir buvo pavadintas „Milijardierių klubu“ (Billionaire Boys Club) dėl jo narių padėties visuomenėje. Nei darbo, nei specifinių žinių ar išmanymo reikalavęs Džo reklamuotas būdas greitai užsidirbti auksinį jaunimėlį traukė kaip medus bites.

Žinoma, tai buvo ne kas kita, kaip elementari klasikinė Ponzi schema, kuomet iš naujų indėlių mokamos didelės palūkanos senesniems investuotojams. Los Andželo turtuolių vaikai maudėsi prabangoje ir džiūgavo sėkmingai įsitvirtinę investiciniame versle, pats Džo Hantas, pernelyg nepiktnaudžiaudamas, apdairiai kaupė sau kapitalą, kol vieną dieną viskas baigėsi. Pirmasis nesklandumas, kaip dažniausiai būna tokiose schemose, nebuvo nei didelis, nei keliantis nerimą. Tačiau po jo greitai sekė kiti ir, nespėjus susivokti ar atsitokėti, reikalai tapo visiškai nekontroliuojami, o galų gale baigėsi žmogžudyste.

Intrigų, apgavysčių ir įtampos kupina juosta „Milijardierių klubas“ Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti jau šį penktadienį, liepos 27 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)