Štai kodėl jis paskelbė ketinąs kurti atskirą filmą apie pastarojo meto sagą – berniukų futbolo komandą, dviem savaitėms įstrigusią užtvindytame urve, rašo vulture.com.

„Atsisakau leisti Holivudui iškraipyti Tailando berniukų gelbėjimo istoriją! – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė režisierius. – To nebus arba jų lauks pragaras. Tai graži istorija apie tai, kaip žmonės gelbsti kitus žmones. Taigi visi, kurie mąstote apie šią istoriją, geriau elkitės pagarbiai ir teisingai“.

Pasidalydamas „Variety“ pranešimu apie savo planus kurti alternatyvų filmą, kuris būtų statomas su kino studija „Ivanhoe Pictures“, Jon M. Chu pridūrė: „Kol kas anksti diskutuoti, bet didžiausia pamoka, kurią išmokau kurdamas juostą „Pasakiškai turtingi“, buvo ta, kad mes privalome pasakoti savo istorijas, ypač pačias svarbiausias, kad istorija nesuprastų jų neteisingai. Ši istorija yra pernelyg svarbi, kad leistume kitiems diktuoti, kas yra tikrieji didvyriai“.

Praėjusią savaitę narai išgelbėjo visus 12 berniukų futbolo komandos „Laukiniai šernai“ narius ir jų 25 metų trenerį, kai jie dvi savaites praleido įstrigę po žeme Tam Luang Nang Non urvų sistemoje. Per gelbėjimo operaciją žuvo karinio jūrų laivyno specialiųjų pajėgų naras Samanas Kunanas.

Gelbėjimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)