„Garsindamas Drakulos personažą pats vos nemiriau iš juoko. Juk tokios atostogos „ištinka“ visas šeimas, taip pat ir maniškę. Su žmona auginame du vaikus ir žinome, kad poilsiaujant svarbiausia neišvesti vieni kitų iš kantrybės ir nepasirašinėti skyrybų dokumentų. Todėl galioja pagrindinė ir jau ne kartą mūsų šeimą išgelbėjusi taisyklė: priimti kitą žmogų tokį, koks jis yra ir pabandyti jį suprasti. Filme tai išgelbėja ir Drakulos santykius su artimaisiais“, – sako Holivudo žvaigždė Adamas Sandleris.

Lietuvos kino teatruose mes Drakulą išgirsime kalbant lietuviškai, aktoriaus Vytauto Rašimo balsu. Kitus „Monstrų viešbutis 3: atostogos“ personažus įgarsino ne ką mažiau žinomi aktoriai Gabija Jaraminaitė, Gelminė Glemžaitė, Arvydas Dapšys, Algirdas Dainavičius, Dalius Skamarakas, Giedrius Savickas, Neringa Varnelytė ir kiti.

Naujausioje dalyje didžiulė kompanija leisis į įspūdingą kruizą, mat atostogų Drakulai prisireikė ne tik dėl nuovargio, bet ir dėl vienišumo.

545-erių metų sukaktį neseniai atšventęs monstrų viešbučio valdytojas Drakula jaučiasi pavargęs. Nieko nuostabaus – viešbučiui ir jo svečiams reikalinga nuolatinė priežiūra; nesibaigiantį stresą kelia jaudulys ir rūpestis mylima dukrele bei dar labiau mylimu anūku; tačiau labiausiai Drakulą vargina vienatvė. Stebėdamas laimingą dukros Meivės šeimą, Drakula ilgisi žmonos ir trokšta surasti naują meilę.

Nebegalėdama daugiau žiūrėti į perkarusį tėtį, Meivė nusprendžia imtis veiksmų ir slapčia nuo Drakulos suorganizuoja prabangų kruizą visai artimiausių draugų šutvei. Iš pradžių papurkštavęs dėl tokio savivaliavimo, Drakula pagaliau nusileidžia ir ima ruoštis kelionėn. O kruiziniame monstrų laive, pamačius gražuolę laivo kapitonę Eriką, visi jo purkštavimai kaip mat baigiasi. Nebematydamas nieko aplink, Drakula varvina seilę dėl naujos savo simpatijos, tačiau ši pasirodo turinti savų paslapčių. Netrukus paaiškėja, kad Erika yra žymiojo vampyrų medžiotojo Van Helsingo proanūkė, tęsianti savo senelio darbus. Drakulai, jo šeimai ir draugams iškyla didžiulis pavojus.

Drakulos šeimyna filme „Monstrų viešbutis 3: atostogos“ ilsėtis pradės jau penktadienį, liepos 13 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją