110
Kitas

Dakota Johnson - „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“

Tereikia vaizduotės – na, ir kelių šimtų milijonų – ir kino ekrane gali įvykti bet kas, rašo portalas „Looper“.

Nors tokios išmanios technologijos naudojamos sukurti pačius fantastiškiausius vaizdus, jos taip pat pasitarnauja ir gerokai žemiškesniems tikslams, pavyzdžiui, padidinti tam tikras aktoriaus ar aktorės kūno dalis ar panaikinti tatuiruotę, kad jos nesimatytų apsinuoginimo scenose.

Štai keli tokie aktoriai, kurių realūs bruožai tam tikram filmui buvo pakeisti skaitmeniniu būdu.

Wesley‘is Snipesas – „Ašmenys: Trejybė“

Šio filmo kūrimas vos nesustojo dėl konflikto tarp pagrindinio aktoriaus Wesley‘io Snipeso ir režisieriaus Davido S. Goyerio. Kaip pasakojo taip pat šiame filme besifilmavęs Pattonas Oswaltas, W. Snipesas ir D. S. Goyeris dažnai konfrontavo ir kartą aktorius net mėgino režisierių pasmaugti. Galiausiai W. Snipesas ėmė su režisieriumi bendrauti tik prilipinamais geltonais rašteliais, kuriuos pasirašydavo „Nuo Blade'o“.

O D. S. Goyeris, norėdamas su aktoriumi turėti kuo mažiau reikalų, pamėgino kaip galima daugiau scenų nufilmuoti su dubleriais. W. Snipesas reagavo į tokį režisieriaus planą tyčia žlugdydamas scenas.
Juokingiausias atvejis buvo tada, kai D. S. Goyeris paprašė W. Snipeso atsimerkti dramatiškam kadrui, kuomet jo veikėjas atsibunda filmo kulminacijoje. Tačiau aktorius kategoriškai atsisakė. Tuomet režisieriui teko kreiptis į technologijų specialistus, kad šie „pridėtų“ atmerktas akis ant W. Snipeso veido.

110
Kitas

Dakota Johnson - „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)