Ateityje M. Douglasas ir jo žmona aktorė Catherine Zeta-Jones, bei du jų paaugliai vaikai, septyniolikmetis Dylanas ir penkiolikmetė Carys, žada vystyti šeimos kino verslą, rašoma pranešime spaudai.

Panašiai, „Marvel“ kino visatoje, daktaro Henko Pymo, pirmojo „Skruzdėliuko“ kostiumo įkūnytojo vaidmenį atliekantis aktorius M. Douglasas taip pat didžiuojasi savo dukra – Vapsva, kurios vaidmenį atlieka aktorė Evangeline Lilly.

Paklaustas kas laimėtų kovą tarp dviejų mažiausių „Marvel“ kino visatos herojų – Skruzdėliuko ir Vapsvos – Michaelas Douglasas net neabejodamas pasakė, jog Vapsva.

„Greičiausiai laimėtų Vapsva, nes ji buvo gerai apmokyta“, – teigė M. Douglasas.

„Aš esu jos tėvas. Tikroji Vapsva, Michelle Pfeiffer, buvo jos mama. Kadangi Skotas, kurį vaidina Paul Rudd, pateko į superherojų pasaulį netyčia – jis buvo įsilaužėlis, kuris pavogė mano Skruzdėliuko kostiumą. Jis tiesiog mokosi, kaip viską atlikti, kur ji (Vapsva) visa tai turi“, – savo sprendimą paaiškino aktorius.

Sunku nesutikti – Vapsva gavo sparnus ankščiau nei Skruzdėliukas ir nėra jokių abejonių, kad tikroji kino studijos „Marvel“ naujausios dalies „Skruzdėliukas ir Vapsva“ žvaigždė gali tapti būtent aktorė E. Lilly.

Paprašytas atsakyti pats Skruzdėliukas (akt. Paulas Ruddas), kas atsitiktų, jei jis ir Vapsva kovotų vienas prieš kitą, aktorius juokaudamas atsakė: „Aš net nenoriu apie tai pagalvoti.“

Byla baigta, pergalė atitenka Evangeline Lilly.

Nuotykių filmo „Skruzdėliukas ir Vapsva“ pasaulinė premjera jau liepos 6 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją