Jolantą filme suvaidins 2017 m. „Sidabrinę gervę" už geriausią aktorės vaidmenį laimėjusi Gabija Jaraminaitė, močiutę – legendinė kino aktorė Jūratė Onaitytė, o Monikos vaidmuo atiteko kine pirmuosius žingsnius žengiančiai, žymaus Lietuvos kino ir teatro aktoriaus Jokūbo Bareikio dukrai Barborai Bareikytei, skelbiama pranešime spaudai.

„Pilis" – pirmasis Lietuvos ir Airijos bendros gamybos filmas, kurį vykdo Lietuvos kino gamybos kompanija „Artbox" ir Airijos kino gamybos kompanija „Samson Films". Prieš pradedant filmo gamybos darbus, filmo režisierė Lina Lužytė ir prodiuseriai Kęstutis Drazdauskas bei David Collins Lietuvos ambasadoje Dubline susitiko su Airijos lietuviais. Jie pirmieji galėjo susipažinti su artimiausiais filmo gamybos planais bei prisidėti prie jų įgyvendinimo.

Liepos pabaigoje filmavimo darbai persikels į Lietuvą, o žiūrovus „Pilis" turėtų pasiekti 2019 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)