Trilerio režisieriumi tapo prie tokių filmų kaip „Misija neįmanoma“ ar „Geležinis žmogus“ frančizių scenarijų dirbęs Drew Pearce’as. Tai bus jo režisūrinis debiutas, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

„Kai mano sūnus sužinojo, kad filmuosiuosi su Charlie Day’umi, bėgiojo po namus lyg išprotėjęs. Atrodo, kas čia keisto, vaikas džiūgauja. Bet jam jau 20 metų, tad reakcija man pasirodė gal perdėta“, – juokėsi dviejų „Oskarų“ laimėtoja J. Foster.

Aktorė, kuri pastaruoju metu itin daug jėgų skiria režisūrai, pasakoja, jog aktorių komanda šiame filme yra itin spalvinga.

„Su šiuo filmu nutiko įdomus dalykas: sutikau jame vaidinti net neskaičiusi scenarijaus. Režisierius perdavė prodiuseriams tiesiog paprastą juodraštį su pagrindiniais siužeto vingiais ir aš jį pamačiusi pasakiau: noriu jo imtis. Tačiau su kiekvienu nauju atėjusiu aktoriumi siužetas keitėsi ir galiausiai tapo visiškai kitokiu. Ir tikrai ne blogesniu, nei iš pradžių galvojau“, – sako J. Foster.

Holivudo žvaigždė neslepia, jog dabar jos prioritetas yra vaidinti kitokiuose, jai pačiai mieluose filmuose.

„Dabar noriu uždirbti ne iš vaidybos, o iš stiprių emocijų filmavimo aikštelėje. Ir kai mane kviečia siūlydami milijonus, tai jau nebėra tas svertas, kuris man būtų svarbus. Dabar man svarbiausia – mėgautis“, – sako J. Foster.

Nuo 2013 metų, kuomet suvaidino juostoje „Eliziejus“, ji taip ir nestojo priešais kameras. Iki dabar. Kriminaliniame veiksmo trileryje „Artemis: žudikų viešbutis“ J. Foster filme taps žudikų viešbučio valdytoja, o čia galios tik trys iš pirmo žvilgsnio paprastos taisyklės.

Žiūrovus filmo kūrėjai nukels į 2028 metus, kur nusikaltimų nukamuotame Los Andžele vienas iš nedaugelio saugių prieglobsčių yra būtent minėtasis viešbutis „Artemis“.

J. Foster filme taps viešbutyje veikiančios ypatingos nusikaltėlių ligoninės vadove. Jei tik esi viešbučio narys, tau bet kuriuo metu bus suteikta pati geriausia pagalba. Ligoninės valdytoja – aukščiausio lygio medikė, kurią visi žino tik „Seselės“. Jos valdose galioja trys paprastos taisyklės: negalima įžeidinėti personalo; negalima įsinešti jokio ginklo; griežtai draudžiama kėsintis į kito paciento sveikatą ar gyvybę.

Tačiau vieną dieną į ligoninę atvyksta žmogus, iš galingos miesto gaujos pavogęs kai ką labai vertingo. Neilgai trukus į Seselės duris jau beldžiasi gaujos vadas (aktorius Jeffas Goldblumas), pasiryžęs bet kokia kaina atsiimti tai, kas priklauso jam.

Įtemptas veiksmo trileris „Artemis: žudikų viešbutis“ Lietuvos didžiuosiuose ekranuose – nuo birželio 15 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją