„Sulaukusi pasiūlymo filmuotis labai apsidžiaugiau. Tačiau kartu kilo daug abejonių – ar sugebėsiu, ar pateisinsiu lūkesčius, ar suspėsiu? Juk mano darbų grafikas ir taip perpildytas. Lietuvoje būnu labai retai. O ir man patikėtas laumių motinos vaidmuo man buvo nemenkas iššūkis. Svarbiausia scena turėjo pavykti iš pirmo karto“, - prisimena K. Toleikytė.

Nepaisant iškilusių dvejonių, mergina ryžosi pabandyti.

Ir štai vieną itin ankstų rytą Karolina, kartu su filmavimo komanda nuvažiavo prie miške esančio ežero, kur ir buvo filmuojama pagrindinė jos scena. Karolina, virtusi laume, turėjo išnirti iš ežero.

„Negaliu apsakyti, kaip jaudinausi ir bijojau. Panirti po vandeniu neužsikimšus nosies man atrodė sunkiai įveikiama užduotis, apėmė paniška, kūną kaustanti baimė. Maža to – artinosi audra. Mano dublis turėjo pavykti iš pirmo karto. Priešingu atveju būtų tekę vėl ruoštis valandų valandas“, - sako Karolina.

Lemtingąją akimirką ji vis dar prisimena kaip per miglą... „Tuomet, kai panirau po vandeniu, laiko pojūtis tiesiog dingo, neįsivaizduoju, kiek laiko ten praleidau. Ir tikrai pajaučiau kažkokią... mistiką. Lyg kažkas visai šalimais šalia praplaukė, palietė kojas“, - šiurpą kelianti patirtis vis dar gyva Karolinos atmintyje. Prisiminusi savo aktorinį debiutą mergina džiaugiasi nugalėjusi save ir tikisi, jog nenuvylė komandos.

„Esu labai savikritiška, nežinau, kaip man pavyko. Save vertinti labai sunku. Išnyrant iš ežero antro dublio nereikėjo, tikiuosi tai – geras ženklas“, - sako Karolina ir priduria, kad filmo „Leitis“ žiūrovai ją matys ir šokančią, ir iš gražuolės laumės virstančią tikra pabaisa...

Šiomis dienomis Karolina vėl išvykusi, panirusi į darbą modelių pasaulyje. Tačiau liepos 6-tąją, kada ir numatyta filmo „Leitis“ premjera, ji būtinai grįš į Lietuvą, kad kartu su visais istorijos bei kino fanais įvertintų savo debiutą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)