Kaip atskirti šiandien visiems prieinamą ir nieko nebestebinantį sekso turinį ir bandymus išlaikyti intymumo subtilumą? Darbas tikrai sunkus, tad nieko keisto, jog aktorė Elisabeth Moss į visą tai žiūri itin atsakingai, skelbia decider.com.

Serialo kūrėjams ji iškėlė sąlygą: jei norite, kad sutikčiau filmuotis nuoga ir vaidinčiau intymiose scenose, turite leisti man pačiai dalyvauti montaže ir spręsti, kurie kadrai išvys dienos šviesą, o kurie liks tik archyvuose.

„Esu atsakinga už 100 proc. viso turinio, galiu tiesiai šviesiai rėžti, jog „šios scenos rodyti negalima“, – per interviu „The Hollywood Reporter“ prisipažino aktorė.

Ir tai ne pirmas kartas, kai E. Moss visiškai kontroliuoja scenas, kur filmavosi apsinuoginusi. Kai prieš penkerius metus aktorė kartu su scenariste Jane Campion dirbo projekte „Top of the Lake“, jos žodis šiais klausimais taip pat buvo lemiamas.

„Tai buvo mano pirmosios nuogybių scenos, ji be jokių atsikalbinėjimų man suteikė teisę pačiai spręsti. Manau, kad kitaip ir būti negali – visi turi tokią teisę“, – atviravo M. Moss.

Galimybė reikšti savo nuomonę dėl intymių scenų itin aktuali tokioms laidoms ir serialams kaip „Tarnaitės pasakojimas“. Šioje netolimos ateities distopijoje E. Moss vaidina jauną vaisingą moterį June, kuri nuolat žaginama, nes turi pagimdyti atžalą bevaikei elito šeimai.

Antras serialo sezonas pasakoja apie besilaukiančios June pabėgimą.

Nors teisė spręsti daugybę su jos vaidmeniu susijusių klausimų ir teikia džiaugsmo, aktorė pripažįsta, kad tai ir nemenka varginanti atsakomybė, be to, daug kantrybės ir laiko reikalaujantis darbas.

„Man iki gyvo kaulo įgrista į save žiūrėti. Montažas labai vargina, esu savęs atsižiūrėjusi į valias“, – prisipažįsta ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)