Jos partneriu šioje filmo “Everestas” režisieriaus ekranizuotoje istorijoje tapo Samas Claflinas, išgarsėjęs vaidmenimis filmuose „Aš prieš tave“ ar „Bado žaidynės: ugnies medžioklė“, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

„Tai tobulas filmas tiems, kurie greitai pamiršta, koks gyvenimas trapus ir kaip jį reikia branginti. Ekstremaliomis sąlygomis mes galime labai daug ką suvokti“, – sako aktorius.

Sh. Woodley ir S. Claflinas filme „Kol dar neatėjo audra“ vaidins banglentininkę Tamę ir jūreivį Ričardą, kurie susipažino Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures.

Kelionės pradžia buvo panaši į pasaką: palankus vėjas, maloni šiluma ir niekieno netrukdoma vienatvė neaprėpiamose vandens platybėse. Tačiau Tamė ir Ričardas net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje.

Patyrę triuškinančią gamtos jėgą, jaunuoliai tik per stebuklą liko gyvi – Ričardui lūžo keli šonkauliai ir koja, o Tamė apskritai atsipirko vos keliais nubrozdinimais ir sumušimais. Vis tik situacija atrodė beviltiška: jachta suniokota beveik nepataisomai, radijas – taip pat, maisto ir vandens atsargų beveik nelikę, o iki artimiausios sausumos – Havajų – bent pora tūkstančių kilometrų. Tačiau Tamė nusprendžia nepasiduoti.

„Aš ir gyvenime tokia – niekada nenuleidžiu rankų, kad ir kas nutiktų. Todėl tikiu, kad ir panašioje situacijoje elgčiausi taip pat, kaip ir mano herojė filme“, – sako Sh. Woodley.

Jaudinanti ir kvapą gniaužianti istorija apie drąsą, pasiaukojimą bei meilę „Kol dar neatėjo audra“ Lietuvoje pradedama rodyti biželio 1 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)