Tačiau tai – toli gražu ne visi žymūs veidai, kuriuos į vieną filmą stebuklingai pavyko sukviesti kino kūrėjams. Žiniasklaidoje juokaujama, jog jiems jau dabar galima duoti „Oskarą“ už šias pastangas, mat suderinti tokio kalibro žvaigždžių grafikus ir įnorius turėjo būti itin sudėtinga, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

Birželio 15 d. kino teatruose pasirodysiančiame „Oušeno 8“ išvysime daugybę kino, sporto, muzikos bei mados pasaulio žvaigždžių, tarp kurių Kim Kardashian su seserimi Kendall Jenner, Dakotą Fanning, ankstesnėse dalyse matytą Mattą Damoną, Anną Wintour, Alexanderį Wangą, Marią Sharapovą, Katie Holmes, Olivią Munn, Hailey Baldwin, Adrianą Limą, Sereną Williams, Zayną Maliką, Zacą Poseną, Jasoną Wu, Tommy Hilfigerį ir reperį Tyga.

„Aš didžiulė Oušeno filmų gerbėja ir esu laiminga, kad atsiras moteriškoji jo versija. Taip pat labai džiaugiuosi, kad filme surinkta tiek nuostabių moterų. Būti viso to dalimi nuostabu. O aš filme vaidinsiu save. Tai bus nedidelis vaidmuo“, – sakė K. Holmes.

Hailey Baldwin ir Maria Sharapova net paviešino nuotraukas iš filmavimų socialiniuose tinkluose. Štai jų nuorodos:

Mom n Dad 😜 @mrshilfiger @tommyhilfiger

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on Jan 17, 2017 at 9:09pm PST

A night at the MET 😉 #OnFilm

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on Jan 17, 2017 at 6:39pm PST

Filmas „Oušeno 8“ pasakos istoriją apie Debę, kuri, kaip ir jos brolis, surenka viskam pasiryžusių, savo srityse geriausių pramuštgalvių šutvę ir ima planuoti tobulą vagystę. Jos taikinys – madų pasaulio „Oskarai“: Niujorko Metropoliteno muziejaus Kostiumų instituto pokylis arba tiesiog „Met Gala“. Debė žino, kad jame dalyvausianti aktorė Dafnė Kliuger (Anne Hathaway) segės neprilygstamą deimantų vėrinį, kainuojantį 150 mln. dolerių. Būtent į jį merginos ir nusitaiko.

Veiksmo komedija „Oušeno 8“ Lietuvos kino ekranuose pasirodys birželio 15 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)