Filme bus pasakojama apie šio dainininko ir pianisto gyvenimą nuo Karališkosios muzikos akademijos vunderkindo laikų iki virsmo pasauline superžvaigžde, taip pat jo muzikinį bendradarbiavimą su dainų kūrimo partneriu Bernie Taupinu. Tai bus nepagražintas biografinis filmas, nuplėšiantis nuo E. Johno gyvenimo blizgesio kaukę.

Scenarijų šiam filmui parašė Lee Hallas. „Rocketman" prodiusuos Matthew Vaughnas ir jo bendrovė „Marv Films", kartu su pačiu Eltonu Johnu bei jo „Rocket Pictures" partneriu Davidu Furnishu. Sutartį pasirašė „Paramount Motion Pictures Group" prezidentas Wyckas Godfrey. Filmavimo darbai turėtų prasidėti šių metų rugpjūčio mėnesį.

T. Egertonas, neslėpęs savo troškimo įkūnyti E. Johną, pats atliks jo dainas. Tačiau šaltiniai sako, kad visus žmones, girdėjusius, kaip jis atlieka klasikinius E. Johno kūrinius, pribloškė jo balso kokybė ir panašumas į garsųjį dainininką. Teigiama, kad M. Vaughnas jau seniai siekė, kad šis ilgai brendęs filmas atsidurtų prie starto linijos. M. Vaughnas yra nemažai bendradarbiavęs su T. Egertonu: T. Egertonas vaidino abiejuose M. Vaughno režisuotuose filmuose „Kingsman: The Secret Service" („Kingsman. Slaptoji tarnyba"), taip pat M. Vaughno prodiusuotame ir D. Fletcherio režisuotame filme „Eddie the Eagle" („Edis Erelis").

Tuo tarpu D. Fletcherio draugystė su M. Vaughnu siekia dar tuos laikus, kai pastarasis filmavosi jo trileryje „Lock, Stock And Two Smoking Barrels" („Lok, stauk arba šauk"). Vėliau jie kartu dirbo kuriant M. Vaughno režisuotą kriminalinį trilerį „Layer Cake" („Sluoksniuotas pyragas").

D. Fletcheris pastaruoju metu režisavo „Bohemian Rhapsody" – pasakojimą apie „Queen" lyderį Freddie Mercury. Jis taip pat ką tik įgarsino vieną personažą animaciniame filme „Sherlock Gnomes", kurį prodiusavo D. Furnishas ir „Rocket Pictures".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)