„Norėjau pajusti, ką jautė ši moteris, ir, manau, tai buvo būdas prie jos priartėti ir perimti jos mąstymą, - „Entertainment Tonight“ sakė Ch. Theron. – Žinote, man tai buvo didžiulis netikėtumas. Man gana stipriai smogė depresija. Taip, pirmą kartą gyvenime aš valgiau tiek daug perdirbto maisto ir gėriau tiek daug cukraus. Filmuotis šiame filme nebuvo smagu“.

42 metų Ch. Theron visą parą kimšdavo maistą, kad tik išsaugotų antsvorį, rašo pagesix.com.

„Staiga pradedi valgyti tokį kiekį maisto ir tai virsta darbu, - pasakojo ji, prisipažinusi, kad pusryčiams valgydavo „In-N-Out“ mėsainius. – Pamenu, kaip nustatydavau žadintuvą vidurnakčiui, kad tik galėčiau palaikyti svorį“.

„Aš tikrąja to žodžio prasme keldavausi 2 val. nakties ir suvalgydavau šalimais padėtą dubenėlį šaltų makaronų su sūriu, - valgymo ypatumais dalijosi „Oskaru“ apdovanota aktorė. – Keldavausi ir tiesiog tai valgydavau. Tiesiog grūsdavau į burną“.

Ch. Theron antsvoris taip glumino jos du vaikus – 6 metų Jacksoną ir 2 metų Augustą, jog jie pradėjo manyti, kad ji yra nėščia.

Kai filmas buvo baigtas, tuomet teko imtis kito sunkaus darbo – atsikratyti priaugto svorio. Ch. Theron atskleidė, kad tai užtruko pusantrų metų.

„Buvau susirūpinusi. Tai pareikalavo tikrai daug laiko, - sakė ji. – Kai kūrėme „Monstrą“, man pakakdavo neužkandžiauti penkias dienas ir viskas susitvarkydavo. Žinote, kai tau yra 27 metai, organizmas yra šiek tiek kitoks, negu sulaukus 43 metų, ir mano gydytojas pasistengė man tai paaiškinti. Jis man sakė: „Tau yra 42 metai, nurimk, tu nemiršti, viskas gerai“.

Filmas Lietuvoje pradedamas rodyti nuo gegužės 4 dienos, jo anonse galite pamatyti, kaip atrodo gerokai papilnėjusi Ch. Theron:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)