Kaip rašoma filmo platintojų pranešime spaudai, mėgstanti gerai pavalgyti Ania pamažu prisiaugina kilogramų ir to neapsikentęs jos sportiškas mylimasis Ženia (akt. Romanas Kurcinas) merginą palieka. Gerai išsiverkusi ir išsimiegojusi, Ania nusprendžia nepasiduoti: sulieknėti ir susigrąžinti mylimąjį.

Jai į pagalbą ateina geraširdis Kolia (akt. Jevgenijus Kulikas) – sveiko gyvenimo būdo propaguotojas, lygiai kaip Ania negalintis atsispirti skanesniam kąsneliui. Palaikydami vienas kitą, naujieji bičiuliai ima siekti užsibrėžto tikslo – atsikratyti viršsvorio ir atversti naują gyvenimo puslapį. Kartu praleisdami vis daugiau laiko, patekdami į daugybę juokingų situacijų bei kulinarinių pagundų, Ania su Kolia pamažu atsikrato savo kompleksų ir kitomis akimis pamato aplinkinį pasaulį bei vienas kitą.

Ruošdamasi vaidmeniui, pagrindinė filmo aktorė iš pradžių priaugo, o po to atsikratė 20-ies kilogramų.

Filmo kūrėjai, norėdami kuo tiksliau atskleisti visus dietos besilaikančių žmonių iššūkius, konsultavosi su daugybe mitybos specialistų ir paprastų žmonių, o scenarijų perrašinėjo, taisė ir tikslino keliolika kartų.

Sunkus darbas atsipirko: „Aš lieknėju“ per pirmąją demonstravimo savaitę Rusijoje surinko daugiau nei 300 mln. rublių (beveik puspenkto milijono eurų) ir tapo ketvirtąja finansiškai sėkmingiausia komedija šalies kino istorijoje.

Nuotaikinga juosta apie meilę, kuriai nerūpi papildomi kilogramai, Lietuvoje pradedama rodyti kovo 23 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją