Paklaustas, ar pats žino, kas yra blizgus ir prabangus gyvenimas, režisierius sako, kad kuriant filmą, pavyzdžiui, apie kosmosą, nebūtina būti astronautu, tad ir jam nebuvo būtina būti elitu, rašoma filmo platintojų pranešime spaudai.

"Ilgą laiką gyvenau ir kūriau Los Andžele, tačiau ten milijonais nesišvaisčiau. Tačiau vėliau grįžau į Maskvą, o ten mane vežiojo asmeninis vairuotojas, vakarieniaudavau prabangiuose restoranuose. Tai man padėjo vėliau ieškant vietų filmavimams. Galiausiai Maskvoje nufilmavome net Paryžių“, – pasakoja režisierius.

Filmas „Nupirk man laimę“ pasakos apie Katią (aktorė Julija Chlinina), padorią padorių tėvų dukrą, besimokančią kino institute. Stropi studentė gauna stipendiją stažuotei Paryžiuje, tačiau jos planus sujaukia netikėta galimybė išvykti į Jungtinius Arabų Emyratus. Tapti modeliu JAE juk kur kas įdomiau nei sėdėti dulkinuose Prancūzijos sostinės kino archyvuose. Sujaudinta būsimo nuotykio, Katia nuslepia kelionę nuo tėvų ir išvyksta į Dubajų.

Ten mergina susitinka dvi bendraamžes tėvynaines – Galią ir Lizą (akt. Svetlana Ustinova ir Ana Adamovič). Kur kas daugiau gyvenimo patyrusios merginos imasi globoti naujokę. Sugrįžusios į Maskvą, draugės imasi mokyti Katią moteriškų gudrybių viliojant vyrus.

Katia ir šioje srityje pasirodo besanti gabi studentė. Pasitelkusi visus įmanomus ginklus, mergina vis lengviau ir greičiau apvynioja aplink pirštą išvaizdžius, įtakingus ir turtingus vyrus. Prabangūs rūbai, automobiliai, geriausi restoranai ir rafinuoti sekso žaidimai. Katia pasineria į iki šiol nematytą, nepatirtą, kvapą gniaužiantį gyvenimą.

„Norėjau sukurti dar vienus „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ tik ne tokius lėkštus. Knygos, po to virtusios filmais, jau praeitis. Norėjau parodyti dramą su dar daugiau blizgesio, prabangos ir intrigų“, – užmojų neslepia V. Perelmanas.

„Nupirk man laimę“ – prabanga ir erotiškumu alsuojanti įspūdinga istorija „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ trilogijos gerbėjoms Lietuvoje pradedama rodyti kovo 2 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)