Gerbėjų dievinamo dueto „viena antroji“, reperis Mantas, netikėtai nusprendžia pradėti solinę karjerą. Tai – žiūrovų pamėgtų komedijų „Trys milijonai eurų“ ir „Klasės susitikimas. Berniukai grįžta“ kūrėjų naujojo filmo „Aš Žvaigždė“ istorijos pradžia.

Kūrybinė komanda dalinasi pirmąja komedijos ištrauka ir kviečia susipažinti su, kaip jam pačiam atrodo, būsimuoju Lietuvos muzikinės scenos karaliumi.

Mantui vos pradėjus kopti į muzikines aukštumas, pasirodo, kad kelias į šlovę nėra toks lengvas, koks galėjo atrodyti į ateitį žvelgiant pro rožinius akinius. Bet juk jis ne šiaip sau atlikėjas, jis – žvaigždė, o žvaigždėms iššūkiai – tik laipteliai, pakeliui į muzikos olimpą.


Per absurdiškas nesėkmes pripažinimo siekiančio ir savimi beprotiškai pasitikinčio reperio vaidmenį atlikęs Mantas Stonkus tikino nesistengęs įkūnyti ar pašiepti konkretaus atlikėjo, bet neslėpė, kad ieškodamas įkvėpimo personažui, rėmėsi žinomais pavyzdžiais.

„Manau, kad žiūrovai tikrai pastebės tam tikrų panašumų į vieną ar kitą atlikėją, gal net Lietuvos,“ – šypsojosi M. Stonkus. „Ruošiantis filmavimui teko peržiūrėti daug klipų. Ir ne vien repo. Bet tai nėra kažkurio konkretaus atlikėjo parodija ar gyvenimo istorija.“

Manto gerbėjai rudenį jau pastebėjo ir aktoriaus išvaizdos pasikeitimą, aktorius persidažė plaukus. Toks įvaizdis buvo pasitelktas būtent naujojo personažo kūrimui, kurio vardas beje taip pat yra Mantas.

Roberto Kuliūno režisuotame filme be žinomo Lietuvos komiko svarbiausius personažus įkūnijo dainininkė Monika Pundziūtė – Monique, aktoriai Rimantė Valiukaitė ir Marius Čižauskas.

Pamatyti, su kokiomis Lietuvos muzikos scenos intrigomis ir sunkumais siekiant šlovės susiduria Mantas žiūrovai galės jau netrukus.

„Aš Žvaigždė“ Lietuvos kino teatruose pasirodys jau mažiau nei po mėnesio – vasario 2 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)