41 metų aktorė šiame filme atliko ministro pirmininko (akt. Hugh Grantas) asistentės Natalie vaidmenį. Jos įkūnytai veikėjai šeima ir buvęs vaikinas nuolat priekaištaudavo dėl apkūnumo, nepaisant to, kad ji tokia nebuvo.

Per interviu „Cosmopolitan“ M. McCutcheon atskleidė, kad mintis, jog Natalie turi antsvorio, žiūrovams turėjo atrodyti absurdiška. Tai savo ruožtu turėjo parodyti, kiek daug moterų nepagrįstai būgštauja dėl savo svorio, rašo dailymail.co.uk.

Filmo "Tegyvuoja meilė" kadras

„Jos problemos nebuvo tikros problemos, - aiškino aktorė. – Kiekviena moteris mano, kad jai kažko trūksta, nors iš tikrųjų jos yra tobulos ir mylimos tokios, kokios yra. Natalie turėjo perteikti šią mintį“.

„Žiūrovas turėjo galvoti: „Ne, ji nėra stora. Man atrodo, kad ji yra graži!“. Būtent taip vyrai galvoja apie daugelį moterų, kurios nuolat kritiškai vertina save ir kitas moteris“.

M. McCutcheon taip pat sakė, kad filmo scenarijaus autorius Richardas Curtisas kūrė Natalie vaidmenį, galvoje turėdamas būtent ją. Aktorė pridūrė, kad ji iki šiol palaiko kontaktus su daugeliu šio filmo aktorių.

Kadangi filmas buvo filmuojamas nuo pabaigos į pradžią, garsioji susitikimo scena oro uoste iš tikrųjų buvo pirmas kartas, kai visi dirbo kartu. Būtent ši scena, tapusi viso filmo kulminacija ir įvykstanti filmo pabaigoje, buvo nufilmuota pirmiausia.

Nepaisant keistos tvarkos, aktorė įsitikinusi, kad tai padėjo visiems aktoriams greitai susidraugauti. Ji sakė, kad visi „buvo nuoširdžiai sujaudinti“ ir kad tai buvo puikus būdas kibti į darbus.

2003 metais kino teatrus ir žiūrovų širdis užkariavusi juosta „Tegyvuoja meilė“ sulaukė savotiško tęsinio – specialaus filmo, skirto
labdaringai „Raudonų nosių“ dienai.

Trumpametražiame filme „Red Nose Day Actually“, kuris pasirodė anksčiau šiais metais, Natalie tebėra kartu su ministru pirmininku ir dabar jie yra susituokę.

Anksčiau M. McCutcheon buvo atvirai prakalbusi apie savo artimus santykius su Hugh Grantu, kuris vaidino ministrą pirmininką.

„Aš ir Hugh esame tarsi ugnis ir vanduo – štai kas skatina mus dirbti“, - sakė ji leidiniui „Heat“.

„Jis nervinasi dėl šokio scenų, o aš lieku rami, ir mes entuziastingai pradedame. Tai padeda atsiskleisti geriausioms mūsų savybėms“.

Tegyvuoja meilė anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)