Kaip rašoma kūrėjų pranešime spaudai, pirmajame filme „Tarp mūsų, berniukų...“ A. Bružo kuriamas personažas Tomas – smulkus verslininkas, bet puikus moterų žinovas. Praėjus dvejiems metams jo personažas filmo tęsinyje „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ smarkiai pasikeitęs.

Dabar jis – sėkmingas lektorius moterų ir vyrų santykių klausimais, veda seminarus ir didžiuojasi dar didesniu populiarumu tarp dailiosios lyties atstovių. Filmo prodiuseriai pageidavo, kad sėkmė atsispindėtų aktoriaus išvaizdoje – jis būtų raumeningesnis, užsiaugintų stilingus ūsus ir barzdą.

„Beveik metus kankinausi – daug sportavau, prižiūrėjau mitybą, vaikščiojau apšepęs kaip mauras, – įsimintina patirtimi dalijosi aktorius. – Buvau net pradėjęs pykti ant prodiuserių, kad įtraukė į tokią avantiūrą, nes vienu metu valgiau tik agurkus.“ Vis dėlto pastangos pasiteisino – scenose, kur A. Bružas vaidina pusiau nuogas, matyti įspūdingi aktoriaus bicepsai ir pilvo presas, kurių filmavimo aikštelėje pavydėjo kolegos aktoriai Mantas Vaitiekūnas, Kirilas Glušajevas ir Leonardas Pobedonoscevas. Aktorius neslepia, kad sporto salėje jam ėmė taip patikti, jog savo įspūdžius pradėjo fiksuoti trumpuose filmukuose kurdamas šalutinį personažą Ramą Kilogramą, kuris jau spėjo tapti Youtube hitu.

Komedija „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“, kuri Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti paskutinį gruodžio savaitgalį, pasakoja apie keturių vyrukų kelionę į 20-ąjį klasės susitikimą. Kaip ir pirmajame filme, laukia daug linksmų įžvalgų apie moteris ir netikėtų vyriškų nuotykių. Pasak A. Bružo, viena įspūdingiausių scenų – kai aktoriams teko atkurti 1997-ųjų išleistuves su to meto superhitu – Haddawayʼaus atliekama daina „What is Love“. Pati pirma filmo scena buvo nufilmuota paskutinė, mat aktoriams teko „atjaunėti“ – A. Bružui buvo ne tik užmautas perukas, bet ir švarutėliai nuskusti metus auginti ūsai ir barzda.

„Koks jausmas? Taip palengvėjo!“ – juokėsi ūsus ir barzdą nusiskutęs A. Bružas. Jis tikino, kad žiūrėdamas į savo sukurtą personažą dabar džiaugiasi, jog Lietuvos kinas tampa vis profesionalesnis – reikia įdėti daugiau pastangų, kad sukurtum žiūrovus intriguojantį vaidmenį. Fizinės transformacijos, kai aktoriams tenka priaugti ar numesti svorio, užsiauginti įspūdingus raumenis ar visiškai sulysti – ne naujiena Holivude. Aktoriai Christianas Bale’as ar Matthew McConaugheyʼis garsėja įspūdingais fiziniais pokyčiais, kuriuos pirmasis išgarsino Robertas De Niro, prieš kelis dešimtmečius įspūdingai priaugęs svorio dėl kultinio filmo „Įniršęs bulius“.

Filmo anonsas:

Komedija „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ – kinuose nuo gruodžio 29 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)