Ir kol vieni kino fanai teigia, kad geriausias būdas maksimaliai padidinti savo žiūrėjimo patirtį yra išvysti naujausią „Žvaigždžių karų“ dalį 4K raiška bei 3D formatu, jie turbūt dar negirdėjo apie naujausią formatą „iš tikrųjų tarp žvaigždžių“, rašoma platintojų pranešime spaudai.

Būtent čia greitu metu filmą pažiūrės Tarptautinės kosminės stoties (TKS) įgulos nariai. Šią naujieną paskelbė kosminių skrydžių žurnalistas Robin Seemangal savo „Twitter“ paskyroje.

NASA šią informaciją patvirtino ir pareiškė, kad filmas bus rodomas originalia anglų kalba, nes visi įgulos nariai, esantys šiuo metu TKS, kalba angliškai ir rusiškai.

Nors tikslus filmo peržiūros laikas nėra skelbiamas, tačiau NASA atstovas žiniasklaidai Dan Hout teigimu, kosmonautai gauna filmus skaitmeniniu formatu ir gali juos peržiūrėti nešiojamajame kompiuteryje arba per projektorių, kuris šiuo metu jau yra sumontuotas stotyje.

Fantastiniame nuotykių filme „Žvaigždžių karai: paskutiniai džedajai“ vaidina būrys kino žvaigždžių: pagrindinis vaidmuo vėl patikėtas jaunajai Daisy Ridley. Filme taip pat vaidina Markas Hamillas, Adamas Driveris, Johnas Boyega, Oscaras Isaacas, Lupita Nyong'o, Benicio Del Toro, Laura Dern, Kelly Marie Tran ir kiti.

Šiame filme „Žvaigždžių karų“ gerbėjai turės galimybę paskutinį kartą pamatyti ir legendinę sagos aktorę Carrie Fisher, kuri mirė pernai gruodį, jau spėjus nufilmuoti visą „Paskutinių džedajų“ dalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją