Kaip rašoma filmo platintojų pranešime, kino veteranui šįkart teko žavingo, šelmiško, galantiško linksmų plaučių vyruko, gyvenančio prašmatnioje senjorų rezidencijoje, vaidmuo. Jis stengiasi pasirūpinti, kad jos gyventojams (o labiausiai – žavioms damoms, kurių čia netrūksta) kiekviena diena būtų tarsi šventė. Tačiau puikų jo gyvenimą sutrikdo į rezidenciją atsikraustęs buvęs kariškis ir FTB agentas Leo (aktorius Tommy Lee Jonesas) – ne mažiau žavingas, šelmiškas ir galantiškas konkurentas. Kovodami dėl dar vienos naujokės – puikiosios Siuzės (akt. Rene Russo) – dėmesio vyrukai greitai pamiršta geras manieras ir ne juokais kimba vienas kitam į gerklę.

Tačiau ir rojuje būna pragariškų dienų. Kai tokia ateina, visą vyrišką garbės kodeksą pamynusiems džentelmenams tenka susivienyti.

„Žinote, esu tikras, kad mano herojuje daugelis vyrų ras panašumų į save. Juk visiems mums užverda kraujas, jei pasiryžtame kovoti už patinkančią damą. Ir aš ne išimtis. Kovojau ne vieną ir ne du kartus. Gal tyliai, per daug tyliai ir ramiai, bet tik taip aš moku. O mano herojaus Djuko Daiverio kova dėl moters perauga į karą. Sakote, kvaila? Bet juk taip tik įdomiau! Ypač, kai tau aštuoniasdešimt“, – juokiasi prieš filmo „Viskas tik prasideda“ premjerą pakalbintas M. Freemanas.

Aktoriaus teigimu, kovoje dėl moterų visi būdai geri.

„Jeigu tik neįvyksta žmogžudysė ir niekas nemiršta“, – toliau šmaikštauja Holivudo legenda.

Reikaluose su dailiosios lyties atstovėmis aktorius tikrai ne naujokas. M. Freemanas buvo dukart vedęs, abu kartus santuoka pasibaigė skyrybomis. Akivaizdu, jog išjungus filmavimo kameras jis nėra lovelasas, mat ne kartą yra minėjęs, kad dabar jam labiau laiką patinka leisti tarp nuosavų avilių, su bitėmis.

Tačiau žvaigždės viliojimo sugebėjimus puikiai perteiks jo herojus veiksmo komedijoje „Viskas tik prasideda“. Kino teatruose – nuo gruodžio 15 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją