„Turbūt nesuklysiu sakydama, kad dirbti su Woody Allenu yra kiekvieno aktoriaus svajonė. Tai, jog šiam vaidmeniui jis pasirinko mane laikau didžiule pagarba bei įvertinimu. Tiesą kolegos kalba, kad su šiuo režisieriumi dirbti yra sunku, bet velniškai įdomu. Jie nemelavo!“, – pasakoja K. Winslet.

Ji su W. Allenu jau turėjo dirbti kuriant jo 2005 metais pasirodžiusį filmą „Lemiamas taškas“, tačiau dėl aktorės užimtumo keliai išsiskyrė.

„Kate yra nuostabi savo srities profesionalė, su ja dirbti buvo labai lengva ir malonu. Apie J. Timberlake’ą taip pat galiu atsiliepti tik gerai. Apskritai visa komanda buvo puiki, esu labai laimingas dėl gauto rezultato“, – sako W. Allenas.

„Užburtas ratas“ žiūrovus grąžins į šeštojo praėjusio amžiaus dešimtmečio Niujorką. Tai buvo romantiškasis Amerikietiškos Svajonės laikotarpis, kuriame toli gražu ne visos svajonės išsipildo.

Pramogų parko bare dirba buvusi aktorė Džinė (akt. Kate Winslet), gyvenanti su ūmaus būdo karuselės prižiūrėtoju Hampčiu (akt. Jim‘as Belushis). Moteris slapčia įsižiūrėjusi jauną gelbėtoją Mikį (Justin‘as Timberlake‘as), tačiau jos romantiškas svajones sugadina netikėtai vėl po daugybės metų apsireiškusi Hampčio dukra Karolina (aktorė Juno Temple).

Nutarusi išduoti savo vyrą-gangsterį, Karolina apsigyvena tėvo namuose ir ima blizginti akis į Mikį. Džinės širdyje sukunkuliuoja pavydas ir užsisuka tikra aistros, keršto, intrigų ir išdavysčių karuselė, kurioje atsiskleis kruopščiai slepiamos, netikėtos ir šokiruojančios istorijos herojų savybės.

Naujausias, jau 47-asis genialiojo W. Alleno filmas „Užburtas ratas“ Lietuvos kino teatruose pasirodys jau gruodžio 8 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją