K. Spacey karjera byra į šipulius dėl kaltinimų seksualiniu priekabiavimu, kurių dar daugiau buvo paskelbta trečiadienį.

„Plummeris pakeis Spacey“, – sakė šaltinis, filmą kuriančiai komandai skubant iš naujo nufilmuoti filmo scenas, kuriose pasirodo K. Spacey.

„Sony“ priklausanti filmų kompanija „TriStar“ vis dar planuoja filmą išleisti gruodžio 22 dieną, sakė šaltinis.

„Jie įsipareigoję gruodžio 22-os datai. Jeigu kam nors pavyks tai padaryti tai tik Scottui“, – sakė anonimu norėjęs likti šaltinis.

C. Plummeris vaidins JAV milijonierių Jeaną Paulą Getty filme, vaizduojančiame 1973 metais įvykdytą šio magnato anūko Johno Paulo Getty III pagrobimą.

Viena Masačusetse gyvenanti moteris anksčiau trečiadienį apkaltino K. Spacey, kad pernai šis kurortinėje Nantaketo saloje seksualiai priekabiavo prie jos 18-mečio sūnaus. Pasak jos, policija pradėjo baudžiamąjį tyrimą.

Policija negalėjo patvirtinti ar paneigti, kad toks skundas buvo pateiktas, bet šis pareiškimas žymi naujausius kaltinimus K. Spacey, kurio praėjusią savaitę atsisakė interneto transliuotojas „Netflix“.

K. Spacey buvo pagrindinis aktorius populiariame „Netflix“ seriale „Kortų namelis“ (House of Cards).

Anot Britanijos žiniasklaidos, Londono policija pradėjo tyrimą dėl K. Spacey 2008 metais galimai įvykdyto užpuolimo.

Aktorius taip pat viešai apkaltintas mėginimu išžaginti Niujorke vieną 15-metį ir prieš tris dešimtmečius priekabiavus prie aktoriaus Anthony Rappo, kai pastarajam buvo 14 metų.